Neler Yeni

Amazon Razer DeathAdder V3 1.489 ₺

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Ömer
Sekiz yıl x7 kablolu mouse kullandım. Hiç sorun yaşamadım kablodan dolayı. Sadece ben değil milyonlarca insan. 2k ya anca çin malları alınır kablosuz olarak.
SGM x7 başka bir şeydi özellikle elleri büyük olanlar için. v3 Pro’nun piyasası 3k civarı şu an 2k civarına düşmesi çok absürt olmaz zamanında 249a v2 almıştık belli olmaz. Viper v3 Hyperspeed 1.8k mesela şu an.

mamadiali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mali
Amazona yeniden stok geldi az once 8 stok vardi

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Tongal
SGM x7 başka bir şeydi özellikle elleri büyük olanlar için. v3 Pro’nun piyasası 3k civarı şu an 2k civarına düşmesi çok absürt olmaz zamanında 249a v2 almıştık belli olmaz. Viper v3 Hyperspeed 1.8k mesela şu an.
Ben a4 tech x7 den bahsediyordum😀 Kablolu olduğu için indirimde olabilir mi? Diğerlerinde bu düzey bir indirim yok.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ali Tarık
Teknosa da hala devam ediyor Cumartesi aldım bugün geldi kaliteli fare. Tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Tongal
Ekleme: Birkaç gün önce deneme fırsatım oldu. Bataryasız ve hafif tasarlandığı için kuş gibi. 59 gr. Hiç yormuyor. Kaliteyi hissediyorsunuz. Kabloları falan da hiç sorun olmuyor. Bildiğiniz eski kablolardan çok farklı. Usb slotunuz yeterliyse hiç düşünmeyin. Olmadı bir çoklayıcı işi çözer. Tuşları da çok rahat. Paw 3950 sensörü var. Oyunda çok farketti. Bir alışma süreci olur de mi? Yok. Takar takmaz john wick'ten polat alemdar'a dönüştüm. Iskalamıyorum. Direkt kafadan vuruyorum. Bir de barracuda x 7.1 kulaklık aldım. Oyunun tadı tamamen değişti. Qck heavy mousepad ile kullandım. Bir de razer gigantus v2 mouse pad ile deniycem. Güncelleme yaparım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Dax Saz
1 tane monitör altı bungee al kablolu olduğunu anlamazsın zaten. Özellikleri mükemmel bir mouse. Kablosuzu ile tek farkı kablolu olması. Fiyatı ise yarısından az.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,141
Üyeler
160,955
Son üye
furkantoprak_
Top Bottom