Neler Yeni

Klavye toplarken dikkat etmeniz gerekenler!

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Şuan için olmasa da ilerde custım klavye yapmayı düşünüyorum veya rog azoth vs düşünğyorum fakat o paraya custom yapmak daha mantıklı geliyor ve sanırım çift tıklama sorunu vs varmış. Kasa ve pcb konusunda nereden bulabilirim pcb de nelere dikkat etmem gerekli? Snap tap, rapid trigger, antighosting vs gibi özellikler pcb den mi oluyor? Bunlarla ilgili de bilgi verebilir misin acaba? Rehber olarak güzel eline sağlık.
+ Olarak custom işine girene kadar F75 vs bir klavye alıp customa gireceğimde kasa olarak kullanmam mantıklı olur mu

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Muhammed emin efe
Şuan için olmasa da ilerde custım klavye yapmayı düşünüyorum veya rog azoth vs düşünğyorum fakat o paraya custom yapmak daha mantıklı geliyor ve sanırım çift tıklama sorunu vs varmış. Kasa ve pcb konusunda nereden bulabilirim pcb de nelere dikkat etmem gerekli? Snap tap, rapid trigger, antighosting vs gibi özellikler pcb den mi oluyor? Bunlarla ilgili de bilgi verebilir misin acaba? Rehber olarak güzel eline sağlık.
Repid trigger vb ürünleri sonradan temin edemezsiniz hocam direkt olarak o şekilde üretilmiş ürün almanız lazım. Ona ait kasayı ayrı olarak satmıyorlar. Genel olarak kasa ve pcb yi de beraber alıyorsun zaten tek parça geliyor yani. Antighosting artık alt seviye kasalarda bile var. Nereden bulabilirsin konusunda bilgim yok 30 euro sınırı olduğu için fiziki almadığın sürece muhtemelen getiremezsin. Ama mesela aula f75 tarzı klavye alıp customlayabilirsin. Ayrı olarak benimle iletişime geçebilirsin. Tamamen sana kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ Olarak custom işine girene kadar F75 vs bir klavye alıp customa gireceğimde kasa olarak kullanmam mantıklı olur mu
Mantıklı, hatta onun switchleri bile elleme kasasıda çok iyi. Keycap al ona gitsin.

İsmi ne olarak geçiyor onu da bulamıyorum bir türlü valla. Çok çok hoşuma gidiyor
Kanka sanırım dağ şekilleri yani aslında tasarım yükseltiler olur ya onun çizimi. Dağ yükseltilerine ait. O tür harita.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Neredeyse haftalık olarak yurtdışına git gel yapılıyor. Avrupada temin edebileceğim bir yer mevcutsa oradayken sipariş verdirerek getirtebilirim nereden temin edeceğimi bilmiyorum fakat

Ben kasa ve pcb de ayrı ayrı satılıyor sanıyordum teşekkürler bu arada

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Muhammed emin efe
Neredeyse haftalık olarak yurtdışına git gel yapılıyor. Avrupada temin edebileceğim bir yer mevcutsa oradayken sipariş verdirerek getirtebilirim nereden temin edeceğimi bilmiyorum fakat

Ben kasa ve pcb de ayrı ayrı satılıyor sanıyordum teşekkürler bu arada
Kanka bak monsgeek güzeldir rapid trigger istiyorsan. Akrabandan rica et Avrupa'da adresine göndersin. Orada rapid trigger modelleri var. Sen firmaya sorsan tabii ki satış yapmak için yollarız derler ama burada gümrük hakkında bilgileri yok yanlışıkla Türkiye adresi girersen mazallah parandan olursun dikkat et. Onlar kargoya verir maa burada gümrükte sorun çıkar. Çinliler çok umursamaz o konuda geçer geçer derler. Çok Çin'li ile muhattap oldum çünkü.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Kanka bak monsgeek güzeldir rapid trigger istiyorsan. Akrabandan rica et Avrupa'da adresine göndersin. Orada rapid trigger modelleri var. Sen firmaya sorsan tabii ki satış yapmak için yollarız derler ama burada gümrük hakkında bilgileri yok yanlışıkla Türkiye adresi girersen mazallah parandan olursun dikkat et. Onlar kargoya verir maa burada gümrükte sorun çıkar. Çinliler çok umursamaz o konuda geçer geçer derler. Çok Çin'li ile muhattap oldum çünkü.
Anladım tamamdır custom işine girişeceğimde tekrarsan takıldığım noktada buraya yazıp sorarım monsgeek e bakacağım. Ayrıca sadece rapid trigger değil dediğim gibi rog azoth almayı düşünüyorum aslında ama aynı paraya custom yapmak daha mantıklı geliyor özellik olarak en az azoth seviyesinde olmasını istiyorum yani

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Muhammed emin efe
Anladım tamamdır custom işine girişeceğimde tekrarsan takıldığım noktada buraya yazıp sorarım monsgeek e bakacağım. Ayrıca sadece rapid trigger değil dediğim gibi rog azoth almayı düşünüyorum aslında ama aynı paraya custom yapmak daha mantıklı geliyor özellik olarak en az azoth seviyesinde olmasını istiyorum yani
Kanka sakın gidip ona 8k verme. Bende alimünyum var ama rapid trigger yok. Bende yardımcı olurdum yoksa. Bende gmk87,yunzii al71 alimünyum, leobog hi86 alimünyum, skyloong gk104pro lava edition tarzı var. Rapid trigger bozulsa switchlerini bulmakta sıkıntı ya hiç uğraşmak istemiyorum.

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Elimde akko 5075b plus dracula modeli var açmaya kıyabilirsem modlamayı düşünüyorum. Klavyen gayet güzel duruyor.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Muhammed emin efe
Elimde akko 5075b plus dracula modeli var açmaya kıyabilirsem modlamayı düşünüyorum. Klavyen gayet güzel duruyor.
Saol kanka bu sadece görünen yüz, daha niceleri var , niceleri elimden geçti. Neyse dfsddsf. Bu arada onun içi zaten yalıtımlı boşuna açma.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Muhammed emin efe
Stok sesi gayet tatmin edici zaten ilerleyen zamanda switchleri yağlamak istiyorum.
Kanka açıkçası switch sökücü, lube yağı, fırça, switch tutucu gerekeceği için sen o switchleri sök sat, sonra direkt prelube switch al daha karlı ve mantıklı olur. Bu arada üstünde takılı olanda prelube olması lazım.

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih
Sayın hocam, klavyelerden hiç anlamam.
Şu an Microsoft 850 model klavye kullanmaktayım.

1732310302551.png

Bana oldukça sessiz oyuncu klavyesi lazım.
F75'e forumda bayağı talep gördüm ama onun da ses seviyesini bilmiyorum emin olamadım.
Mekanik klavyelerin tıklama sesinin bayağı fazla olduğunu duydum, ne derece doğru?
Bana oyun+ofis işlerinde kullanabileceğim, kafa şişirmeyen bir klavye önerebilir misin?
F75 bu anlamda aradığım klavye olabilir mi?
Ya da F75 + harici (önereceğin sessiz) tuş takımı mı almak gerek?

Teşekkür ediyorum.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Muhammed emin efe
Sayın hocam, klavyelerden hiç anlamam.
Şu an Microsoft 850 model klavye kullanmaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Bana oldukça sessiz oyuncu klavyesi lazım.
F75'e forumda bayağı talep gördüm ama onun da ses seviyesini bilmiyorum emin olamadım.
Mekanik klavyelerin tıklama sesinin bayağı fazla olduğunu duydum, ne derece doğru?
Bana oyun+ofis işlerinde kullanabileceğim, kafa şişirmeyen bir klavye önerebilir misin?
F75 bu anlamda aradığım klavye olabilir mi?
Ya da F75 + harici (önereceğin sessiz) tuş takımı mı almak gerek?

Teşekkür ediyorum.
Hocam öncelikle sessiz olmasını sağlayan en ana faktör switchlerdir tuş takımı değil. Mekanik klavyelere öyle denme sebebi genelde insanların tüm mekanik klavyeleri clicky switchli sanmalarıdır. Aula f75 tok seslidir. 0 ses için silenth switchli klavye toplamanız lazım. O kadar sessizede bence gerek yok onlarda fazla sessiz. Aula f75 iyidir şu an en fp ürün. Sattığım müşterilerimde aula'dan memnun. Sizede rahatlıkla tavsiye ederim.

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih
Hocam öncelikle sessiz olmasını sağlayan en ana faktör switchlerdir tuş takımı değil. Mekanik klavyelere öyle denme sebebi genelde insanların tüm mekanik klavyeleri clicky switchli sanmalarıdır. Aula f75 tok seslidir. 0 ses için silenth switchli klavye toplamanız lazım. O kadar sessizede bence gerek yok onlarda fazla sessiz. Aula f75 iyidir şu an en fp ürün. Sattığım müşterilerimde aula'dan memnun. Sizede rahatlıkla tavsiye ederim.

Aula f75'in ses seviyesi nasıldır? Takır takır yazarken evdekileri rahatsız etmek istemem, o açıdan soruyorum.

F75'in ses seviyesi ortalamanın üzerindeyse + sessiz bir switch önerebilir misiniz ?

Top Bottom