problem olacagini sanmiyorum bende kullaniyorum cunkuHocam kaspersky virüs diyor ama dosya güvenilir değil mi?
Warp kullanabilirsinArkadaşlar youtube'dan baktım fakat yaptığım halde olmadı nasıl yapabilirim?
Nasıl indirebilirim hocam link var mı?
ben bunla cok problem yasadim hocam baglanmama, bir anda kopma vs. bu yuzden gectim goodbyedpi'a. siz guvenemediniz ama bir guvensizlik durumu yok aslinda1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.
Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable.one.one.one.one
Teşekkür ederim hocam.1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.
Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable.one.one.one.oneMesaj otomatik birleştirildi:
ben bunla cok problem yasadim hocam baglanmama, bir anda kopma vs. bu yuzden gectim goodbyedpi'a. siz guvenemediniz ama bir guvensizlik durumu yok aslinda
Dediğiniz gibi olursa onu denerim hocam bir denemek istedim elimde daha kolay bir imkan varken.1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.
Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable.one.one.one.oneMesaj otomatik birleştirildi:
ben bunla cok problem yasadim hocam baglanmama, bir anda kopma vs. bu yuzden gectim goodbyedpi'a. siz guvenemediniz ama bir guvensizlik durumu yok aslinda
arkadaşın attığıoTeşekkür ederim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğiniz gibi olursa onu denerim hocam bir denemek istedim elimde daha kolay bir imkan varken.
wifi ile bağlıysan giriş yapmıyorwindowsun ayarlarından dns ayarladım her türlü discord roblox girebiliyorum
ethernet ile bağlanıyorum dns ayarında ipv4 u açtım 8.8.8.8 alternatife de 8.8.4.4. yazdım her türlü giriyorum her yerewifi ile bağlıysan giriş yapmıyor
ISS olarak ne kullanıyorsun ?ethernet ile bağlanıyorum dns ayarında ipv4 u açtım 8.8.8.8 alternatife de 8.8.4.4. yazdım her türlü giriyorum her yere