Neler Yeni

4000 TL mekanik klavye önerisi

ArdaPrV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Geçkin
Bütçe
4000
Öncelikle merhaba. Tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum şu anda klavye Corsair K55 RGB Pro XT kullanıyorum. Mekaniğe geçmek istiyorum 4000TL bütçem var önerilerinize bekliyorum.

Not: Rampage, gamepower tarzı markaları istemiyorum. Numpad olmalı onun dışında ek tuşlar olabilir. Sağlam bir klavye arayışındayım

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Seyfullah
Öncelikle merhaba. Tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum şu anda klavye Corsair K55 RGB Pro XT kullanıyorum. Mekaniğe geçmek istiyorum 4000TL bütçem var önerilerinize bekliyorum.

Not: Rampage, gamepower tarzı markaları istemiyorum. Numpad olmalı onun dışında ek tuşlar olabilir. Sağlam bir klavye arayışındayım
Bu bütçede manyetik switche geçmen oyun zevki açısından daha iyi olur amacın oyun oynarken kullanmak ise

ArdaPrV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Geçkin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçede manyetik switche geçmen oyun zevki açısından daha iyi olur amacın oyun oynarken kullanmak ise
Hocam ben genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ama yine de bir bakacağım teşekkürler.

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Seyfullah
Hocam ben genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ama yine de bir bakacağım teşekkürler.
O zaman güzel bi custom klavye yapmanı tavsiye ederim. Manyetiklerin sesi ve hissi güzel olmuyor ama performans açısından çok iyiler

ArdaPrV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Geçkin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman güzel bi custom klavye yapmanı tavsiye ederim. Manyetiklerin sesi ve hissi güzel olmuyor ama performans açısından çok iyiler
Bir site filan öneriniz var mı custom için
Mesaj otomatik birleştirildi:

numpadli bulunur tabii ki bu klavyenın ozelleıgı var numpadlı olanlardan fazla secenek az
Anlıyorum ama gerçekten çok fazla kullanıyorum numpad benim için önemli

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Seyfullah
Bir site filan öneriniz var mı custom için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlıyorum ama gerçekten çok fazla kullanıyorum numpad benim için önemli
İkinci el düşünüyor musun sıfır mı olması gerekiyor klavyenin