Neler Yeni

Aula F75 Şarjı Azalmıyor.

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Avseros
Arkadaşlar 3-4 gündür Dongle ile kullanıyorum ve şarjı hala azalmadı Fn ve B yapınca ışık hep 9'a kadar yanıyor. Yani en azından 8-7 olması gerekmez miydi???

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
dsadsa
bende ışıklar kapalı kullanıyorum hatta escnin yanındaki ledide kapattım hiç gitmiyor şarjı gecikmede yok beklediğimden çok daha iyi

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yiğit
Arkadaşlar 3-4 gündür Dongle ile kullanıyorum ve şarjı hala azalmadı Fn ve B yapınca ışık hep 9'a kadar yanıyor. Yani en azından 8-7 olması gerekmez miydi???
şarjın yavaş bitiyor diye neden konu açıyorsun ben onu anlamadım daha iyi işte keyfine bak gitsin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
bedirhan
ledler yanmıyorken 100 saat ledler yanıyorken 16 saat çalısıyor demişlerdi 3 4 günde kaç saat kullandınız

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Avseros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende ışıklar kapalı kullanıyorum hatta escnin yanındaki ledide kapattım hiç gitmiyor şarjı gecikmede yok beklediğimden çok daha iyi
ben hep ışıkları açık kullaanıyorum ve esc yanındaki bar da açıkta ama gitmiyor.

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Avseros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ledler yanmıyorken 100 saat ledler yanıyorken 16 saat çalısıyor demişlerdi 3 4 günde kaç saat kullandınız
her gün 3 4 saat kullanmışımdır yani nerden baksan 10 saat var en az.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ışıkları hep açık ve full iken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
bedirhan
her gün 3 4 saat kullanmışımdır yani nerden baksan 10 saat var en az.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ışıkları hep açık ve full iken.
klavyeye basmadığınız zaman kendini ve ısıkları kapatıyor dizi falan izlerken kendini kapatmıstır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,424
Üyeler
161,045
Son üye
sözlüden kalan
Top Bottom