şarjın yavaş bitiyor diye neden konu açıyorsun ben onu anlamadım daha iyi işte keyfine bak gitsinArkadaşlar 3-4 gündür Dongle ile kullanıyorum ve şarjı hala azalmadı Fn ve B yapınca ışık hep 9'a kadar yanıyor. Yani en azından 8-7 olması gerekmez miydi???
ledler yanmıyorken 100 saat ledler yanıyorken 16 saat çalısıyor demişlerdi 3 4 günde kaç saat kullandınızArkadaşlar 3-4 gündür Dongle ile kullanıyorum ve şarjı hala azalmadı Fn ve B yapınca ışık hep 9'a kadar yanıyor. Yani en azından 8-7 olması gerekmez miydi???
ben hep ışıkları açık kullaanıyorum ve esc yanındaki bar da açıkta ama gitmiyor.bende ışıklar kapalı kullanıyorum hatta escnin yanındaki ledide kapattım hiç gitmiyor şarjı gecikmede yok beklediğimden çok daha iyi
bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum bataryası büyük bayaben hep ışıkları açık kullaanıyorum ve esc yanındaki bar da açıkta ama gitmiyor.
her gün 3 4 saat kullanmışımdır yani nerden baksan 10 saat var en az.ledler yanmıyorken 100 saat ledler yanıyorken 16 saat çalısıyor demişlerdi 3 4 günde kaç saat kullandınız
esc nin yanindakini nasil kapattiniz hocam?bende ışıklar kapalı kullanıyorum hatta escnin yanındaki ledide kapattım hiç gitmiyor şarjı gecikmede yok beklediğimden çok daha iyi
fn+shift basınca modları değişiyoresc nin yanindakini nasil kapattiniz hocam?
klavyeye basmadığınız zaman kendini ve ısıkları kapatıyor dizi falan izlerken kendini kapatmıstırher gün 3 4 saat kullanmışımdır yani nerden baksan 10 saat var en az.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ışıkları hep açık ve full iken.
tesekkur ederim hocamfn+shift basınca modları değişiyor
rica ederimtesekkur ederim hocam