Neler Yeni

Yardım 2000 liraya kadar kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
dsadsa
Bütçe
2000
2000 liranın bir kuruş üstü olmaz diyebilirim arkadaşa lazım oyun için bilgisayarda kullanacak şu an iyi fiyatta olan ne var iyi ses rahat olsun mikrofonu da ortalama üzeri olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

fifine h9 alacaktı indirim bitmiş itopyada

AWB794

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Özgür
Ben de arıyorum ama yorumlara bakınca, ister pahalı olsun ister ucuz olsun yorumları okuyunca vazgeçiyorum. "Sakın almayın", "Uzak durun derim" vb. yorumlar gerçek mi bilmiyorum ama üründen soğuyorsunuz okuyunca. En sonunda, 50 mm sürücüye sahip, kablolu bir model almaya karar verdim, bakınıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
dsadsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de arıyorum ama yorumlara bakınca, ister pahalı olsun ister ucuz olsun yorumları okuyunca vazgeçiyorum. "Sakın almayın", "Uzak durun derim" vb. yorumlar gerçek mi bilmiyorum ama üründen soğuyorsunuz okuyunca. En sonunda, 50 mm sürücüye sahip, kablolu bir model almaya karar verdim, bakınıyorum.
kablolu arıyorum bende bu bütçede kablosuz pek iyi olmayabiliyor

AWB794

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Özgür
Bu şartlarda en mantıklısı bu galiba :

Bu video yardımcı olabilir:

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
dsadsa

AWB794

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Özgür
fifine h9 itopyadaydı 2200 gibi bir fiyattaydı hala duruyor ama 2900 olmuş
Bilgisayarınız yeni ve ses kartı iyiyse, kulaklığın yanında verilen usb ses kartını kullanmadan doğrudan 3.5 mm jack ı takmakta fayda var. Csgo gibi oyunlarda 7.1 sanal uygulama istemiyor. Oyun için sadece stereo kulaklık yetiyor hocam. Hatta Csgo2 'nin ses bölümüne girdiğinizde en üstte bilgilendirme yapıyor: Stereo yeterli diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
dsadsa
Bilgisayarınız yeni ve ses kartı iyiyse, kulaklığın yanında verilen usb ses kartını kullanmadan doğrudan 3.5 mm jack ı takmakta fayda var. Csgo gibi oyunlarda 7.1 sanal uygulama istemiyor. Oyun için sadece stereo kulaklık yetiyor hocam. Hatta Csgo2 'nin ses bölümüne girdiğinizde en üstte bilgilendirme yapıyor: Stereo yeterli diye.
hocam ben zaten hs80 kullanıyorum arkadaşa lazım lakin onun pc anakartı eski i5 4. nesil falan var

rampage vxe v1 modeline marka basıp trye getirmiş o ilgimi çekti

AWB794

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Özgür
hocam ben zaten hs80 kullanıyorum arkadaşa lazım lakin onun pc anakartı eski i5 4. nesil falan var

rampage vxe v1 modeline marka basıp trye getirmiş o ilgimi çekti
İki saat önce bu kulaklıkla ilgili 14 dakikalık bir video yayınlandı. "Sesi çamur gibi" ortak şikayet hocam. Videoyu hızlandırarak izle. Ben vazgeçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,424
Üyeler
161,045
Son üye
sözlüden kalan
Top Bottom