Hocam donduğunda takılı değildi ama sorun donması değil aonrasında bu durumların meydan gelmesiAdaptör takıp denedinizmi?
O kadar belge gidecek hesaplar falan başka çözümü yok mudurAdaptör takıp denedinizmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc ye format attın sorunlar devam ederse donanımsal bir problem olabilir
Ne yazıkki en yakın çözüm bu dosyalarınızı google drive gibi bulut sistemlerine yedekleme yapıp deneyebilirsinizHocam donduğunda takılı değildi ama sorun donması değil aonrasında bu durumların meydan gelmesi
O kadar belge gidecek hesaplar falan başka çözümü yok mudur
Sorun böle oldu sürekli çalışma durduruyor windows ve oyunlarda donma kasmalar meydana geliyor bu olaydan sonra kaymada oluyor görüntüde sağ tıklama çubuğu sadeceFormat attın temiz kurulum yapın sorun kendini belli eder
Cihaz hp omen 16 1 ay olmadı daha alalıFormat attın temiz kurulum yapın sorun kendini belli eder
Ne yazıkki en yakın çözüm bu dosyalarınızı google drive gibi bulut sistemlerine yedekleme yapıp deneyebilirsiniz
Geçmiş olsun formattan sonra sorunlar devam eder ise kesinlikle beklemeden yetkili servise götürmeniz/göndermenizi tabsiye ederim ürünün garantisi bitmeden göndermek mantıklı olur ve göndermeden (umarım göndermek zorunda kalmazsınız) cihazınızın fotoğraflarını çekin herhangi bir hasar vb durumunda elinizde kanıt olarak tüketici heyetine başvurunuzda size kolaylık sağlarSorun böle oldu sürekli çalışma durduruyor windows ve oyunlarda donma kasmalar meydana geliyor bu olaydan sonra kaymada oluyor görüntüde sağ tıklama çubuğu sadece
Cihaz hp omen 16 1 ay olmadı daha alalı
eğer olmassa arkadaşın dediği gibi sıfırlıcaz artık napalımDDU ile ekran kartı driverini silin tekrar kurun.
Kablosuz olarak bağlamış ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünmekteyimTV ye takınca aslında bozulmaması gerekir acaba hdmı soketi arıza yapıp anakarta voltaj falan mı verdi. Ama bu çok düşük olasılık. En iyisi driver sil kur yapın. Bide son günlerde windows güncelleme falan yaptınız mı?
2h4 müdür nedir onu güncelledim aldığımda beri güncelleme geliyor laptopa biosuda güncelledim güncelleme sonrası fan sesi arttı birazTV ye takınca aslında bozulmaması gerekir acaba hdmı soketi arıza yapıp anakarta voltaj falan mı verdi. Ama bu çok düşük olasılık. En iyisi driver sil kur yapın. Bide son günlerde windows güncelleme falan yaptınız mı?
Kablosuz olarak bağlamış ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünmekteyim
Kablosuz bağladıktan sonra olduTV ye takınca aslında bozulmaması gerekir acaba hdmı soketi arıza yapıp anakarta voltaj falan mı verdi. Ama bu çok düşük olasılık. En iyisi driver sil kur yapın. Bide son günlerde windows güncelleme falan yaptınız mı?
Windows güncellemelerinde bir hata yoktu bizzat kendimde kendi laptopuma kurdum bir sorun yaşamadımTV ye takınca aslında bozulmaması gerekir acaba hdmı soketi arıza yapıp anakarta voltaj falan mı verdi. Ama bu çok düşük olasılık. En iyisi driver sil kur yapın. Bide son günlerde windows güncelleme falan yaptınız mı?