Neler Yeni

Unity öğrenmek isteyen arkadaş arıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taha Akgül
Selam, ben Taha! 15 yaşındayım. Unity öğrenmeye yeni başladım ve benim gibi öğrenmek isteyen bir dost arıyorum. Beraber öğrenip oyunlar yapabiliriz! Yaş fark etmez; ister abi ister kanka olun, fark etmez. 😊

Şu an C# ve Unity API’sini temel düzeyde biliyorum. Eğer ilgilenirseniz veya bir sorunuz olursa, çekinmeden yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim! 🙌
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış yere yazmışım Konuyu silermisiniz? @moderator

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Er
Selam, ben Taha! 15 yaşındayım. Unity öğrenmeye yeni başladım ve benim gibi öğrenmek isteyen bir dost arıyorum. Beraber öğrenip oyunlar yapabiliriz! Yaş fark etmez; ister abi ister kanka olun, fark etmez. 😊

Şu an C# ve Unity API’sini temel düzeyde biliyorum. Eğer ilgilenirseniz veya bir sorunuz olursa, çekinmeden yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim! 🙌

Neden unreal yerine unity hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taha Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden unreal yerine unity hocam
Ya aslında unreal çok istiyorum ama sistemim yetmiyor benim sebebim bu ama diğer kişilerin dediği ise popüler olması ve c# kullanılması buda kolay olmasını sağlıyor. C++ çok daha zor bir dil çünkü.

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Er
Ya aslında unreal çok istiyorum ama sistemim yetmiyor benim sebebim bu ama diğer kişilerin dediği ise popüler olması ve c# kullanılması buda kolay olmasını sağlıyor. C++ çok daha zor bir dil çünkü.
Unreal biraz pc yoran bir program doğru... Başarılar kankam.

Uğraşcak Vaktim Yok Ama Başarılar İnşallah Oyunun Tutar

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
okadarda zor bir dil değil, ayrıca unrealde blue print sistemide var ileride sistemini geliştirirsen unreale geçmeni öneririm ama unitynin de pazarpayı epey büyük.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Uğraşcak Vaktim Yok Ama Başarılar İnşallah Oyunun Tutar
ortada oyun yok gibi birlikte takılacak birini arıyor daha çok ben dahil olmak isterim ancak zaten birkaç tane dil için ders vermem gerekiyor ve 2. dönem yenileri de eklenecek

okadarda zor bir dil değil, ayrıca unrealde blue print sistemide var ileride sistemini geliştirirsen unreale geçmeni öneririm ama unitynin de pazarpayı epey büyük.
evet basit mobil oyunlara hükmediyor adeta

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taha Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ama bence blueprint benlik değil yani kod yazmıyorsun asıl heves kod yazmakta. Çok zor değil ama hemen pes eder istan bence. Eski pc'M yetiyordu o zmnlar kursda aldıydım köşede duruyor.

ortada oyun yok gibi birlikte takılacak birini arıyor daha çok ben dahil olmak isterim ancak zaten birkaç tane dil için ders vermem gerekiyor ve 2. dönem yenileri de eklenecek

evet basit mobil oyunlara hükmediyor adeta
Evet. Bende şimdilik mobil oyunlar yapmakla uğraşmayı planlıyorum.İlerde unreal geçicem her türlü.

Top Bottom