forumda aula f75 harici klavye bilgisi olan çok fazla kişi yok gelipte sana aula aula derlerse şaşırma şimdiarkadaşlar bütçem minimum tutarda mekanik klavye almak istiyorum tam boy olması gerekmektedir ve blue switch olsun
Tam boy istiyor buna da yazmazlar herhaldeforumda aula f75 harici klavye bilgisi olan çok fazla kişi yok gelipte sana aula aula derlerse şaşırma şimdi
Aula ajshshsforumda aula f75 harici klavye bilgisi olan çok fazla kişi yok gelipte sana aula aula derlerse şaşırma şimdi
Aula ne ulan babanın adını mı söylüyorsun.Aula ajshshs
aula aulaforumda aula f75 harici klavye bilgisi olan çok fazla kişi yok gelipte sana aula aula derlerse şaşırma şimdi
Tamam başkan sakin ol bu ne destan ben okurken erindim sen yazarken erinmeden mi shhdhshhhsshhxAula ne ulan babanın adını mı söylüyorsun.
Hazreti kutsal başkumandanımız başbuğ başkumandanımız yedi cihanın kurucusu imparator imam mareşal halife-i bin süvari samurai kung-fu üstadı bordo bereli sayın iç işleri bakanımız dış işleri bakanımız halifemiz baş imam öğretmen ilk ve son insanların kralı kuzeyin tek sahibi güneyin kudreti fetöcülerin düşmanı kandırılanların dostu kral el Muzaffer hazreti kutsal başkumandanımız başbuğ başkumandanımız yedi cihanın kurucusu imparator imam mareşal halife-i bin suvari samurai kung-fu üstadı bordo bereli sayın iç işleri bakanımız dış işleri bakanımız halifemizhalifemiz baş imam öğretmen ilk ve son insanların kralı kuzeyin tek sahibi güneyin kudreti fetöcülerin düşmanı kandırlanların dostu kral el Muzaffer AULA F75 diyeceksin
Auuuuuuuulaaula aula
kopyala yapıştırTamam başkan sakin ol bu ne destan ben okurken erindim sen yazarken erinmeden mi shhdhshhhsshhx
Mesaj otomatik birleştirildi:
Auuuuuuuula
başka konularda buna benzer kriterleri olanlara bile aula önerenler var şaşırmamak lazımTam boy istiyor buna da yazmazlar herhalde
He o zaman olur ajhshskopyala yapıştır