Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası
ARKADAŞLAR KASAMIN MODELİ BUİŞLEMCİM- ryzen 7 9700x
Ekran kartım-7800xt
Anakart- Asus B650M-R
Üst tarafında sıvı soğutmanın fanı var sanki oraya sığmaz gibi geliyor bana yanlış mı biliyorumüstüne 2 x 140mm fan takabilirsin
o zaman sadece alt kısma 2 tane 120mm fan takabilirsinÜst tarafında sıvı soğutmanın fanı var sanki oraya sığmaz gibi geliyor bana yanlış mı biliyorum
aaa doğru ben sıvı soğutmayı unuttum o zaman yer kalmıyor ki altında 2 tane 120mmÜst tarafında sıvı soğutmanın fanı var sanki oraya sığmaz gibi geliyor bana yanlış mı biliyorum
bazı arkadaşların fotoğraflarında görmüştüm kasanın altına 3 lü fan takıyorlar benim kasama uyar mı ve soğutmaya bir etkisi var mıüstüne 2 x 140mm fan
aaa doğru ben sıvı soğutmayı unuttum o zaman yer kalmıyor ki
Bende alt kısım diye düşündüm son bir sorum daha var yordum sizide ekran kartının üflediği fanla bu fan çakışırsa bir sorun olur muAlıntıyı görüntüle
sadece alt kısımda yer var dediğim gibi
Cevabınıza göre bunu alacağım veya daha kalitelisi varsa önericeğinizi alabilirimThermalright TL-C12C-S ARGB Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket
Thermalright TL-C12C-S ARGB Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket ve tüm Yeni Nesil Oyuncu Ekipmanları Creature Game Store'da!www.crtgamestore.com
Bunu pek anlıyamadım aşağı doğrumu bakıcak fan o halde bu ürünü alıyorum 3 lü geliyormuş galiba isterseniz tekini size hediye edebilirimfiyat performansda çok iyi ürün ekran kartıyla karşılıklı bakışmayacak fanın yönünü içeri hava akışı şu şekilde olacak
Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim, benim kasa full istersen sakla fan arızası durumunda değiştirebilirsin ya da forumdan birine verebilirsinBunu pek anlıyamadım aşağı doğrumu bakıcak fan o halde bu ürünü alıyorum 3 lü geliyormuş galiba isterseniz tekini size hediye edebilirim