Neler Yeni

🔥İndirim Fab v1 Kumaş Oyuncu Koltuğu 5500₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
berke can
xprime xdrive gibi markalar rahat ama kaliteli değil, hawkta kaliteli ama rahat değil, xprime aldım 6 ayda her yeri sallana sallana içindeki çeliğe kadar kırıldı büküldü çöpe gitti, hawk aldım taş gibi ne bir sallanma ne bir gıcırdama

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Tolga
Ben genel olarak oyuncu koltuklarını rahatını çok sevemedim o yüzden bunu almayı düsünüyorum hocam https://www.sedunamobilya.com/seduna-evora-premium-black-ofis-koltugu
Hocam valla sedunayı bilmiyorum ama xprime hawkdan da kötü. Xdrive biraz daha iyi. Ben hp omen aldım fiyatı hawk 5k iken 9k ya hpyi almıştım. Çok rahat ettim. Bikere hawk sert ve sırtı çok esniyordu. Tekerlekleri ses yapıyor ve ufak. Bel desteği sürekli araya sıkışıyor. Ve alttan bakınca o kumaşın ahşaba zımbalandığını gördüm iyice nefret ettim. Tabi ki hp ile kıyas yapmıyorum ama hawk tamamen iyi reklam yapılrak piyasaya girmiş bir ürün. Kalite sıfır kesinlikle tavsiye etmem.

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin

Ne kadar kulanip sevmesemde alicam arkadaş için iyi fırsat ama koltuk hiç güzel değil
niye hocam 2. senemi devirdim arada gıcırdaması dışında bir problem yaşamadım (yağladıkça gıcırtısı gidiyor)(100 kiloyum)

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Yunus
Sizde mi aynı sebepten beğenmiyorsunuz?

Sert olduğu doğrudur fakat beni rahatsız eden o değil.
Aldığım 3. Ayından sonra amartisör sesli (takur tukur) çalışmaya başladı ve Koltuğun 10. Ayında amartisör bozuldu garanti ile değişim sağlandı fakat birdaha bozulabilir ve garanti süresi dolunca yarı koltuk parası ödemek istemiyorum.

Elimden çıkarıp Ya DxRacer yada markus alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not: Bakım yapılmalı diyecek arkadaşlara önceden söyleyeyim düzenli ayda bir bakım yapıyorum. Haftada bir de kumaşı temizliyorum.

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
oguz
xprime xdrive gibi markalar rahat ama kaliteli değil, hawkta kaliteli ama rahat değil, xprime aldım 6 ayda her yeri sallana sallana içindeki çeliğe kadar kırıldı büküldü çöpe gitti, hawk aldım taş gibi ne bir sallanma ne bir gıcırdama
Katılıyorum, Xprime var bende gıcırdıyor neresine yağ sıksam da geçmedi. Ayrıca oturma pozisyonu artık rahat ettirmiyor yaslanınca kaymaya başladım

wise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Akif
Oyuncu koltuklarında boyun desteği eğreti ve sallapati. Bel desteği de ergonomik değil. vücut yapınızı bozuyor. Ayrıca, çok çabuk eskiyorlar. Baldır kısımlarınıza baskı yapıyorlar. Geniş olanları da kısa zamanda gıcırtı yapıyor. 180-150 derece civarı yatış güzel görünse de, çok çabuk amortisör ve oturak kısmının eskimesine neden oluyor.

Ben 2017 yılından bu yana Seduna Thunder Pro kullanıyorum. Hiç bir gıcırtı sorunu olmadı. Bel kısmı taş gibi. amortisör de taş gibi. Ayak metal ve tekerlekler de hala taş gibi. Koltuk ilk günkü gibi desem yeridir. Boyunluk kısmında, file kısmında da sorun yok. Sıfır gibi.

Günde 6 saat civarı oturuyorum. 75 kiloyum. 168cm boyum var.

İş yerime koltuk alacğaım. O da Seduna Thunder Fab olacak. inşallah.

Kesinlikle oyuncu koltuklarından uzak durun.
Xdrive da aldım. Heybetli görünüyordu. Tahtaya oturur gibi olması ve hataları olması dışında. Yastıklar da bir işe yaramıyor. Saçma sapan şeyler zaten.

Koltuğun iyisi fileli ya da sırtı minderli olan yönetici koltuklarıdır.

7 yıldır kullandığım koltuk ilk gün gibi duruyor.

Sadece tek sorun var. O da sol kolçağın sağ kenarı yırtıldı. Benim hatam. Yırttım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xdrive Altay almıştım. Ayakları tonla kaynak görüntüsü ve çirkinliği,
sırt kısmının montaj yapıldığı yerlerin çevresinde kumaş yırtıkları ve dikiş atıkları.
Tahta gibi oturak bölgesi sertliği.
Sırtı ağrıtan sert sırt kısmı.
Bele koyulan yastık ise, belimi ağrıttı.
Boyunluğu geçin. Bir işe yaramaz. Arabalarda da kullananlar oluyor. Boyuna zulüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,763
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom