Neler Yeni

Temu Ajazz fare stoğu isteme

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Furkan Aydın
Arkadaşlar fiyat aralığını bilmedikleri için düşükten satışa sundular stok bittiğinde ve girdi , çıktı belirlendiğinde zarar ettiklerini gördüklerinde aynı fiyattan bir daha çıkartmazlar bu ilk defa olan bir şey değil. Çok farklı ürünlerde de aliexpress yada temu gibi yerlerde böyle şeyler yaşanıyor. Yani aynı fiyatta boşuna beklemeyin.

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Arkadaşlar fiyat aralığını bilmedikleri için düşükten satışa sundular stok bittiğinde ve girdi , çıktı belirlendiğinde zarar ettiklerini gördüklerinde aynı fiyattan bir daha çıkartmazlar bu ilk defa olan bir şey değil. Çok farklı ürünlerde de aliexpress yada temu gibi yerlerde böyle şeyler yaşanıyor. Yani aynı fiyatta boşuna beklemeyin.
katılıyorum kendi sitesinde bile 70 dolar ☺️

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

katılıyorum kendi sitesinde bile 70 dolar ☺️
Ya daha neler? Yıllardır her yerde satış yapan koskoca firma bilmiyor muydu bunu? İndirim vardı stok bitti o kadar.

@Recaizade Mahmut Ekrem Ne oldu hocam cevap?

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Ya daha neler? Yıllardır her yerde satış yapan koskoca firma bilmiyor muydu bunu? İndirim vardı stok bitti o kadar.

@Recaizade Mahmut Ekrem Ne oldu hocam cevap?
yok daha neler mi hocam ülkemizde 30 dolar sınırı var ya hani indirimli yapacakları fiyat o değerin üzerinde olduğu için herifler stok açmıyor açamıyor. azerbeycan bölgesine geçin ne dediğimi anlayacaksınız, 83 manattan satışta. o da 48 dolar yapıyor.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ali Gezen

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,228
İsim
Diyarhan
Geliceğini pek sanmıyorum. Gelirse beyaz olsun bu sefer

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
3-4 farklı hesaptan yaptım inşallah gelir

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Her türlü 30 doların üzerinde satışa konulacağı için satışı yokkk. Bu kadar bu konu gelmeyecek de.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hayır bizdeki tam kuru bilmiyorlar bu yüzden denk gelen fiyatı hesaplayamıyorlar vergi muhabbetinden dolayı.
Eminim google'a kur çevirme yazıp basitçe bakabiliyorlardır :)

Ya neler neler yazdınız ya... Nerden çıkıyor bilmiyorum ki. İndirim vardı bitti, bitince vergi sınırının üstüne çıktığı için gözükmüyor demek yerine nerelere gittiniz.

Gelmeyecek VS. diyen arkadaşlara soruyorum nereden biliyorsunuz? Satıcı sizmişsiniz gibi konuşuyorsunuz. Yarın bir gün belki yılbaşı indirimi olur tekrar düşer kasım olduğu gibi.

Bu konuya bakan arkadaşlara sesleniyorum. Bu arkadaşlardan bazıları kendi aldıklarını satabilmek için gelmeyecek VS. yazıyor olabilirler. Haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,855
Üyeler
161,764
Son üye
HakanTrn
Top Bottom