bursadayım 10 yada bilemedin 12.5 dakkaya ordayımistanbuldayım kos gel
bursadayım 10 yada bilemedin 12.5 dakkaya ordayımistanbuldayım kos gel
Ben bir hakaret göremedim cidden arkadaşın dediği kadar var.Düzgün konuş cezayı yiyince akıllanırsın
Kardeşim adamın parası yatmadı diye klavye onu mu bekleyecek ben almasam o almasa başkası alacakBen hiç kimseye direkt olarak hakaret etmedim. Fikirlerimi belirttim ama belirtirken kullanabileceğim en uygun ve abartısız kelime buydu. 10 tane mi aldın sen de ölümüne savunuyorsun.. Ben kendi adıma konuşuyorum, ben olsam o kadar alırken içim asla rahat olmazdı. Kiminin maaşı yatmamıştır, harçlığı gelmemiştir, indirimi yeni görmüştür vs. bir sürü alamamış insan olabilir. Senin için rahatsa 20 tane daha al bana ne, ben ihtiyacım kadarını aldım çekildim.
+1Bu kuzey guney muhabbeti ne beyler bi açıklayabilxecek olan varmı
Hayvan normal mi? millete hayvan diyemez isteyen istediği kadar alırBen bir hakaret göremedim cidden arkadaşın dediği kadar var.
Kişisel düşüncen, saygı duyuyorumKardeşim adamın parası yatmadı diye klavye onu mu bekleyecek ben almasam o almasa başkası alacak
@freygasmBu kuzey guney muhabbeti ne beyler bi açıklayabilxecek olan varmı
Yahu hocam acıtasyona gerek var mı bu kadar? Alt tarafı klavye, bu duyarı hayatınızda başka bir şey için kasıyor musunuz? Kişi bu klavyeyi alsa ne almasa ne? Millet yemeye ekmek bulamıyor, bi' klavyeyi alamadıysa alamadı, ne olacak en fazla?Ben hiç kimseye direkt olarak hakaret etmedim. Fikirlerimi belirttim ama belirtirken kullanabileceğim en uygun ve abartısız kelime buydu. 10 tane mi aldın sen de ölümüne savunuyorsun.. Ben kendi adıma konuşuyorum, ben olsam o kadar alırken içim asla rahat olmazdı. Kiminin maaşı yatmamıştır, harçlığı gelmemiştir, indirimi yeni görmüştür vs. bir sürü alamamış insan olabilir. Senin için rahatsa 20 tane daha al bana ne, ben ihtiyacım kadarını aldım çekildim.
Duymalısın'da adamlar fazla alıyor diye hayvan diyip hakaret etmen gerekmez ben adetli alıyorum satıyorum şimdi 1 tane daha satıyorum stok gelsin 2 adet daha alıcam 4 tane de kargoda kimse karışamaz buna
tamamen katılıyorum sanki ülkedeki tüm problemler çözülmüş konu al sata gelmiş ben toplm 17 tane aldım kimsede tantana yapamaz burada stok geldiğinde alan alır bilmeyende alamaz insanlara hakaret edemez haddini çok aşıyor.Duymalısın'da adamlar fazla alıyor diye hayvan diyip hakaret etmen gerekmez ben adetli alıyorum satıyorum şimdi 1 tane daha satıyorum stok gelsin 2 adet daha alıcam 4 tane de kargoda kimse karışamaz buna
Sizi 17'de durduran neydi?tamamen katılıyorum sanki ülkedeki tüm problemler çözülmüş konu al sata gelmiş ben toplm 17 tane aldım kimsede tantana yapamaz burada stok geldiğinde alan alır bilmeyende alamaz insanlara hakaret edemez haddini çok aşıyor.
Aynen öyle parası olan alır olmayan burada ağlar sızlartamamen katılıyorum sanki ülkedeki tüm problemler çözülmüş konu al sata gelmiş ben toplm 17 tane aldım kimsede tantana yapamaz burada stok geldiğinde alan alır bilmeyende alamaz insanlara hakaret edemez haddini çok aşıyor.