Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Amd34

80+ Silver
Ben hiç kimseye direkt olarak hakaret etmedim. Fikirlerimi belirttim ama belirtirken kullanabileceğim en uygun ve abartısız kelime buydu. 10 tane mi aldın sen de ölümüne savunuyorsun.. Ben kendi adıma konuşuyorum, ben olsam o kadar alırken içim asla rahat olmazdı. Kiminin maaşı yatmamıştır, harçlığı gelmemiştir, indirimi yeni görmüştür vs. bir sürü alamamış insan olabilir. Senin için rahatsa 20 tane daha al bana ne, ben ihtiyacım kadarını aldım çekildim.
Kardeşim adamın parası yatmadı diye klavye onu mu bekleyecek ben almasam o almasa başkası alacak

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Emre
ajazz aj159 18 günde geldi bu klavye 9 günde geldi ilginç. konum antep

Amd34

80+ Silver

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

pcbuilder

80+
Ben hiç kimseye direkt olarak hakaret etmedim. Fikirlerimi belirttim ama belirtirken kullanabileceğim en uygun ve abartısız kelime buydu. 10 tane mi aldın sen de ölümüne savunuyorsun.. Ben kendi adıma konuşuyorum, ben olsam o kadar alırken içim asla rahat olmazdı. Kiminin maaşı yatmamıştır, harçlığı gelmemiştir, indirimi yeni görmüştür vs. bir sürü alamamış insan olabilir. Senin için rahatsa 20 tane daha al bana ne, ben ihtiyacım kadarını aldım çekildim.
Yahu hocam acıtasyona gerek var mı bu kadar? Alt tarafı klavye, bu duyarı hayatınızda başka bir şey için kasıyor musunuz? Kişi bu klavyeyi alsa ne almasa ne? Millet yemeye ekmek bulamıyor, bi' klavyeyi alamadıysa alamadı, ne olacak en fazla?

Amd34

80+ Silver
Kişisel düşüncen, saygı duyuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@freygasm
Duymalısın'da adamlar fazla alıyor diye hayvan diyip hakaret etmen gerekmez ben adetli alıyorum satıyorum şimdi 1 tane daha satıyorum stok gelsin 2 adet daha alıcam 4 tane de kargoda kimse karışamaz buna

Duymalısın'da adamlar fazla alıyor diye hayvan diyip hakaret etmen gerekmez ben adetli alıyorum satıyorum şimdi 1 tane daha satıyorum stok gelsin 2 adet daha alıcam 4 tane de kargoda kimse karışamaz buna
tamamen katılıyorum sanki ülkedeki tüm problemler çözülmüş konu al sata gelmiş ben toplm 17 tane aldım kimsede tantana yapamaz burada stok geldiğinde alan alır bilmeyende alamaz insanlara hakaret edemez haddini çok aşıyor.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Yağız Berk Özel
tamamen katılıyorum sanki ülkedeki tüm problemler çözülmüş konu al sata gelmiş ben toplm 17 tane aldım kimsede tantana yapamaz burada stok geldiğinde alan alır bilmeyende alamaz insanlara hakaret edemez haddini çok aşıyor.
Sizi 17'de durduran neydi?

Amd34

80+ Silver
Aynen öyle parası olan alır olmayan burada ağlar sızlar

Top Bottom