Buda güzelmiş.Bu kulaklığı diğerlerinden ayıran özelliği nedir peki.Yani neden nova 7 almamalıyım bunu almalıyım.Biraz bahsedermisin rica etsem.hs80 max alıp geçerdim bu bütçelerde, 5100 lere felan düşüyor
Aşırı kararsız kaldım aklımdaki 3 kulaklık arasında kalıyordum simdi hs80 ve bs v2 ile 5 oldu ama gönlüm steelseries den yana napacam karar veremiyorum.Black shark v2 pro 2023
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 6 aydır kullanıyorum aşırı iyi
İnternet'e yazanlara bakma malzeme kalitesi gayet tatmin edici
ses olarak daha iyi mic olaraktaBuda güzelmiş.Bu kulaklığı diğerlerinden ayıran özelliği nedir peki.Yani neden nova 7 almamalıyım bunu almalıyım.Biraz bahsedermisin rica etsem.
Aklımda 1.sırada nova7 var ama arctis 7 plusla arasında 2k var o 2 k vermeye değermi onu çözemedimnova 7 al bence o fiyatta en iyi kulaklık o.
Biraz video vs. Bakayım az daha araştırayım en iyisi.ses olarak daha iyi mic olarakta
arctis 7+ alma hocam nova serisi her türlü daha üstün. nova 7 en iyi seçim bence.Aklımda 1.sırada nova7 var ama arctis 7 plusla arasında 2k var o 2 k vermeye değermi onu çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz video vs. Bakayım az daha araştırayım en iyisi.
Mikrofon olarak kötü yorumları okudum.hs 80 max mikrofon olarak daha iyi diyenler var.İnan ne yapacağımı şaşırdımarctis 7+ alma hocam nova serisi her türlü daha üstün. nova 7 en iyi seçim bence.
Hs80 max-wireless dışı boş bu bütçede.Steelseries arctis 7 plus
Steelseries nova 7
Asus rog delta s wireless
Bunların arasında kaldım.Sizce hangisini almak mantıklı.Başka önerilere açığım.
Bu modelin bendeki tek eksisi mikrofonun sabit durması oldu.Onun dışında baya güzel hem şekil olarak hem özellik olarak.Hs80 max-wireless dışı boş bu bütçede.
Valla şuan hyperx cloud 2 kullanıyorum o yüzden farklı bişey denemek istiyorum.Cloud 2 güzeldi ama mikrofonunu beğenmedim o yüzden hyperxe biraz korkarak yaklaşıyorumBende nova 7 var. Hyperx cloud 3 wireless kullandım tercih ederim hem daha ucuz.