Neler Yeni

Çözüldü✓ SSD garanti belgesini kaybettim iade kabul edilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel
2 kasımda amazondan kioxia exceria 480gb sata ssd almıştım. Anakart+işlemci yükselticeğim için bir m2 ssd almayı düşünüyorum. Ama user start guide harici kağıtı yok. Garanti belgesi çıkmış mıydı bilmiyorum bile. İade kabul ederler mi öyle?

Edit: Müşteri hizmetlerine yazdığımda zaten faturalar e-arşive yükleniyormuş ve ürünü iade ederken fatura veya garanti belgesi eklenmesine gerek yokmuş. Bu diğer sitelerde mevcut mu bilmiyorum. AMAZON GOAT

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
kerem aydınalp
2 kasımda amazondan kioxia exceria 480gb sata ssd almıştım. Anakart+işlemci yükselticeğim için bir m2 ssd almayı düşünüyorum. Ama user start guide harici kağıtı yok. Garanti belgesi çıkmış mıydı bilmiyorum bile. İade kabul ederler mi öyle?
14 gün iade süreci geçmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
kerem aydınalp

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
Amazonun koşulsuz iade hakkı yok muydu zaten 1 ay içinde?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
kerem aydınalp

pancake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yavuz
Bazı ürünlerde fatura garanti belgesi yerine geçiyor. Aldığınızda çıkmadıysa faturayı kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Amazon desteğe yazın sorun.

brsokcu

80+ Bronze
satıcı amazon com tr ise bişey olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Barış Seyhan
SSD'yi kullandınız mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel
Amazonun koşulsuz iade hakkı yok muydu zaten 1 ay içinde?
bilmediğim için sordum öyleyse içim rahat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı ürünlerde fatura garanti belgesi yerine geçiyor. Aldığınızda çıkmadıysa faturayı kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Amazon desteğe yazın sorun.
amazonun kargolarında herhangi bir fatura görmedim, efatura gönderiyorlar.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
Müşteri temsilcisine sorarsan daha net bilgi verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim