RagnarLodbrok
80+ Bronze
An itibari ile apex elime ulaştı. Yazılımdan şu ayarı yaparsan iyi olur dediğiniz bir ayar var mıdır?
Bende internetten biraz araştırdım çok bir tavsiye vs. bulamadım o yüzden konu açtım tavsiye veren olursa diye yoksa standart ayarları neyse o şekilde kullanmayı düşünüyorum. Yalnızca 4000 hz'e çektim, tek bildiğim ayarı o çünkü .valla bende bekliyom
Onu 10'a çektim hocam. Uyku moduna geçmesi sorun mu ki, şarjı daha uzun süre gider kapanınca. Zaten tekrar dokunduğunuz an bağlanıyor.uyku ayarlarını değiştirebilirsin yoksa habire uyku moduna geçiyo
Yok hocam yaklaşık 3 saattir kullanıyorum, oyun falan da oynadım hiçbir takılma vs. sıkıntısı yaşamadım.bişey soracağım sizde de mouse ykarı aşağı hareket ederken biraz ağır geliyor mu
Bence gayet iyi bir ürün, kesinlikle alınır.apex dandikmi yoksa iyi mi? bende alcam
takılma değil hocam sağ sol dönüşlerde sıkıntı yok da hassasiyeti yukarı aşağı biraz ağır diğerine göreYok hocam yaklaşık 3 saattir kullanıyorum, oyun falan da oynadım hiçbir takılma vs. sıkıntısı yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence gayet iyi bir ürün, kesinlikle alınır.
Bilmiyorum bana öyle gelmedi. Ben hep düşük dpi düşük sens ile kullanıyorum ama mouse'larımı ondan olabilir.takılma değil hocam sağ sol dönüşlerde sıkıntı yok da hassasiyeti yukarı aşağı biraz ağır diğerine göre
Hocam bende prosu var onu nerden yaptın ya bakmadım driverınaBende internetten biraz araştırdım çok bir tavsiye vs. bulamadım o yüzden konu açtım tavsiye veren olursa diye yoksa standart ayarları neyse o şekilde kullanmayı düşünüyorum. Yalnızca 4000 hz'e çektim, tek bildiğim ayarı o çünkü .
Hocam driver'a giriyorsunuz alttan 2.4ghz seçiyorsunuz, daha sonra üstten parameter sekmesini açıyorsunuz; orda mouse return rate diye bir ayar var ordan pcdeki işlemcinize ve kullanmak istediğiniz ayara göre birini seçiyorsunuz.Hocam bende prosu var onu nerden yaptın ya bakmadım driverına
Ben sabahtan beri sıfır sıkıntı ile kullanıyorum hocam sizin mouse veya mouse pad'de sorun olabilir.bi sıkıntı var glb sağ sol yukarı aşşağı yaparken yavaşlıyor fare mouse pad den olabilir mi