Neler Yeni

BIR ANDA FPS DUSMESI

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Adugan B
PC geleli 4 5 gün oldu Fivemde 140 olan fps bi anda 80 90lara düştü virus olduğunu düşündüm ilk başta ama gören yöneticisinden baktığımda anormal seyreden bir şey yoktu kesin bukur dediğiniz Av var mı norton ile taradım birde windowsun mrt'siyle taradım hiç bir şey çıkmadı nasıl çözeriz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş uzamadan format atsam mı ne diyorsunuz

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
PC geleli 4 5 gün oldu Fivemde 140 olan fps bi anda 80 90lara düştü virus olduğunu düşündüm ilk başta ama gören yöneticisinden baktığımda anormal seyreden bir şey yoktu kesin bukur dediğiniz Av var mı norton ile taradım birde windowsun mrt'siyle taradım hiç bir şey çıkmadı nasıl çözeriz ?

Fivemde fps drop normal

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
R5 7600x rtx 4070super pubgde 2k ultra civarı ayarlarda 140 150 ortalama normal mi ?
Donanımlarını youtubeye yazıp test videolarına bakman iyi olur ezbere bilmiyorum. Ama fivemde fps drobun normal olduğunu biliyorum forumda çok karşıma çıktı bu durum

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Ali Gezen

Afterburner değerlerini atabilir misin?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
GTA 5 oyununda grafik motorunun eski olması dolayısıyla fps 120 üzerine çıktığında fps drop yaşanıyor sistemin ne olursa olsun. FPS yi 120 altına düşürmeye çalış ben v-sync yarım yaparak sorunu çözmüştüm.

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Adugan B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GTA 5 oyununda grafik motorunun eski olması dolayısıyla fps 120 üzerine çıktığında fps drop yaşanıyor sistemin ne olursa olsun. FPS yi 120 altına düşürmeye çalış ben v-sync yarım yaparak sorunu çözmüştüm.
Hocam gta 5 taraflı değil genel bir yavaşlama hissediyorum gibi
Donanımlarını youtubeye yazıp test videolarına bakman iyi olur ezbere bilmiyorum. Ama fivemde fps drobun normal olduğunu biliyorum forumda çok karşıma çıktı bu durum
180 gösteriyor hocam orada ultrada
Afterburner değerlerini atabilir misin?
Müsait olduğumda ileteceğim hocam.

Fivem için grafik paketi yükledim ondan sonra böyle oldu gibi ilk yüklediğimde sıkıntı yoktu bir değiştireyim dedim bi anda böyle oldu virus taraması yaptım mrt,norton, malwarebytes hiçbirinde virus çıkmadı

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Adugan B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Up up

BN0'

80+
Dahası