Neler Yeni

Bu anakart alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
Bütçe
70000
Kendin topla sitelerinden bakıyorum, oluşturacağım sistem en az 5 10 bin tl daha fazlaya geliyor.. Hepsini kendim tek tek alıp iyi bir bilgisayarcıda birleştirmeyi düşünüyorum..

Bu anakart beni idare eder mi _? Bütçem max 70 bin. Ekran kartı Galax Rtx 4070ti Super /16gb-256bit/ , işlemci de ise Ryzen 5 7500f kullanacağım. Sistem toplama hakkında çok fazla bilgim yok. İncelediğim kadarıyla bu anakart işlemciye biraz fazla gibi . Daha düşük bir şey de alabilirim bütçeyi rahatlatmak için. Kasaya henüz karar vermedim. 850W lık bir psu almayı düşünüyorum önerileriniz var mı, Ram konusunda ne seçmeliyim , soğutucu ne almalıyım gibi bir sürü soru işareti var aklımda.. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,172
İsim
Rick Baba

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
Kendin topla sitelerinden bakıyorum, oluşturacağım sistem en az 5 10 bin tl daha fazlaya geliyor.. Hepsini kendim tek tek alıp iyi bir bilgisayarcıda birleştirmeyi düşünüyorum..

Bu anakart beni idare eder mi _? Bütçem max 70 bin. Ekran kartı Galax Rtx 4070ti Super /16gb-256bit/ , işlemci de ise Ryzen 5 7500f kullanacağım. Sistem toplama hakkında çok fazla bilgim yok. İncelediğim kadarıyla bu anakart işlemciye biraz fazla gibi . Daha düşük bir şey de alabilirim bütçeyi rahatlatmak için. Kasaya henüz karar vermedim. 850W lık bir psu almayı düşünüyorum önerileriniz var mı, Ram konusunda ne seçmeliyim , soğutucu ne almalıyım gibi bir sürü soru işareti var aklımda.. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Bu bütçeye 4080 süper ve 7600 alırsın dahs iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna bakarsın senin için cok daha iyi olur hocam 68500 e geliyor bu

Screenshot_2024-11-27-11-05-40-08_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçeye 4080 süper ve 7600 alırsın dahs iyi olur

Buna bakarsın senin için cok daha iyi olur hocam 68500 e geliyor bu

Alıntıyı görüntüle
Hocam bunu bi araştıracam uyumsuz olduğunu sistem toplarken farkettim. Kasa biraz kaliteli olsun full+full diye uğraşıyorum aslında.. 29 kasımda işi bitirmiş olacağım hergün fiyat araştırıyorum

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
Hocam bunu bi araştıracam uyumsuz olduğunu sistem toplarken farkettim. Kasa biraz kaliteli olsun full+full diye uğraşıyorum aslında.. 29 kasımda işi bitirmiş olacağım hergün fiyat araştırıyorum
Gamegaraj güvenilirdir hocam hem özel mesaj hem buraya ayrı mesaj atmayayım gamegaraj kime sorarsan güvenilir der köklü ve kaliteli markalardan ve attığım sistemde full+full güzeldir kasa psu anlamında da asla üzmez diyebilirim

asko56

80+ Silver

hazır sistem al

1732701172013.png

Top Bottom