Neler Yeni

🔥SON DAKİKA 🔥 Yurt dışı alışveriş limiti düştü

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Baran Kut
Bi arkadaşım kargolasa yurt dışından o durumda nasıl oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satış olarak değil normal
Yine takılır isterse hediye desin. Yanında kendisiyle gelmiyorsa geçemez.

Önceki sorunla aynı cevabı. Gümrük müşavirleri direkt fiyat sorgusu çekiyor ürünlere. Eğer yedek parça vs. olarak gelmiyorsa geçirmen çok zor.

Tanıdık gümrükte çalışan biri olaydı sorardım da inan detayını ben de çok bilmiyorum ama işlemci diye gelse bile o kutular açılıp kontrol edildiğinden orada bile gümrüktekiler ücretine vs. bakıp kontrol edebiliyorlar. Eğer öyle yakalanırsan üstüne bir de vergi cezası yeme olasılığın var :kekw:

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mustafa TURNA

Önceki sorunla aynı cevabı. Gümrük müşavirleri direkt fiyat sorgusu çekiyor ürünlere. Eğer yedek parça vs. olarak gelmiyorsa geçirmen çok zor.

Tanıdık gümrükte çalışan biri olaydı sorardım da inan detayını ben de çok bilmiyorum ama işlemci diye gelse bile o kutular açılıp kontrol edildiğinden orada bile gümrüktekiler ücretine vs. bakıp kontrol edebiliyorlar. Eğer öyle yakalanırsan üstüne bir de vergi cezası yeme olasılığın var :kekw:
Gumrukcu olmakta zor iş her gün sayısız küfür geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Polat Bey

Aslında her şey gümrükteki adama kalıyor isterse hediye diye geçirirde

fruko.gzz

80+ Silver
Gerçek kanka resmi gazete de çıktı

Katılıyorum seneye heralde yurt dışından ürün yasağı gelecek bu gidişle
Satıcı ile iletişime geçeceğim tutarı böyle göster diye

Nasıl karisabiliyorlar
Yapan yerler var da o kadar meblağ farkına gümrükteki ancak uykuluysa falan bakmaz.
Arkadaşlar temu siparişleriniz için endişelenmenize gerek yok zaten kargo ücretsiz. Aliexpress gibi yerlerden aldıysanızda 30 gün süresi var zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Polat Bey
Arkadaşlar temu siparişleriniz için endişelenmenize gerek yok zaten kargo ücretsiz. Aliexpress gibi yerlerden aldıysanızda 30 gün süresi var zaten.
Sorun o değil bunu böyle yapabiliyor olmaları ilerde yurt dışı siparişi de isteğe bağlı yasaklarlar gibi kafalarına göre yaptıkları şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,593
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom