az daha stokta kalsaydı klavyeden kale yapacaktım bi 8 10 tane alacaktım en sonunda
@yerudaska klavye bitmis ne düsünüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
@yerudaska klavye bitmis ne düsünüyorsun
farklı paketlere bölündüğü zaman gene 5 paket sınırı oluyor, atıyorum 1050 tlyi geçmeyen ürünler aldın 6 ya bölündü, biri gümrükte kalır.sorun olacağını sanmam faturası tek kesiliyor sonuçta.
Paket değil sipariş sınırı var herbiri için ayrı ayrı fatura kesilmiyor.farklı paketlere bölündüğü zaman gene 5 paket sınırı oluyor, atıyorum 1050 tlyi geçmeyen ürünler aldın 6 ya bölündü, biri gümrükte kalır.
nasil argüman mı adamlar piyasayı tekelleştiriyolar seni ülkendeki fahiş tedarikçilere mecbur bırakıyolar semer vurulmaktan memnunsan seni ilgilendiren bir şey yok zatenO nasıl argüman yav
ayrı ayrı fatura kesilmediği biliyorum fakat her türlü gümrüğe senin adına 5 den fazla ürün giriş yapıypr, daha öncesinde başına gelen arkadaşlar vardı facebooktan bakabilirsin.Paket değil sipariş sınırı var herbiri için ayrı ayrı fatura kesilmiyor.
Benim aylık gümrük hakkımdan o paket sayısı kadar yiyecekse sıkıntı.ayrı ayrı fatura kesilmediği biliyorum fakat her türlü gümrüğe senin adına 5 den fazla ürün giriş yapıypr, daha öncesinde başına gelen arkadaşlar vardı facebooktan bakabilirsin.
Sorun değil temu böyle durumlarda iade yapıyor.ayrı ayrı fatura kesilmediği biliyorum fakat her türlü gümrüğe senin adına 5 den fazla ürün giriş yapıypr, daha öncesinde başına gelen arkadaşlar vardı facebooktan bakabilirsin.
En son plastik kasa filan diyordunŞüpheli işlemleri vs iade edebiliyor temu eğer bugün açılırsa bir tane daha çekeceğim
Evet plastik kasa ama onu 2000+ fiyat çekenler için dedim. Giriş orta sınıf klavye yani. Ama kuponla 700 lira civarına geliyor bu fiyata değil klavyeyi keycapsleri zor buluruz xdEn son plastik kasa filan diyordun
Dostum vergilerden ben de şikayetçiyim kastettiğim şey "kendi üretemediği üründen vergi alan iktidar" demen. Zaten dünyada klavye üreten ülke toplasan 10 tanedir. Ülkende üretileni yok diye vergi olmayacak mı? Serbest ticaret anlaşmalarını göz ardı edersen zaten neredeyse tüm ülkeler ithal ürüne vergi uygular.nasil argüman mı adamlar piyasayı tekelleştiriyolar seni ülkendeki fahiş tedarikçilere mecbur bırakıyolar semer vurulmaktan memnunsan seni ilgilendiren bir şey yok zaten