Neler Yeni

100k genel kullanım pc tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Bütçe
100000
Arkadaşlar merhabalar bilgisayarda işim arttığı için yeni PC ye geçmeye karar verdim. Günde 8-10 saatim bilgisayarda geçiyor çok üst düzey bir sisteme ihtiyacım yok. Genelde yapay zekayı çok kullanıyorum boş zamanlarımda oyun oynuyorum. Aradığım kriterlerden biri beyaz bir sistem olması diğeri estetik bir görüşe sahip olmasıdır. İşlemci olarak amd tabanlı ekran kartı olarak nvidia bakıyorum.Aynı anda birden fazla işlem yaptığımdan dolayı işlemcisi çok çekirdekli olması avantaj sağlar bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. Bütçem 100k

Bünyamina

80+ Platinum
Az önce bir arkadaşa da paylaşmıştım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az önce bir arkadaşa da paylaşmıştım.
işlemci olarak ryzen 9 düşünüyorum 7000 serisi olsada olur genel anlamda beyaz parçalar tercih etmeye çalışıyorum siyah beyaz karışık yapmaya çalışacam.

Bünyamina

80+ Platinum
işlemci olarak ryzen 9 düşünüyorum 7000 serisi olsada olur genel anlamda beyaz parçalar tercih etmeye çalışıyorum siyah beyaz karışık yapmaya çalışacam.
İşlemcinin fiyatları şişik olmasa 7950x3d önerecektim de gerek yok o parayı vermeye. Ya nasıl bir halt yaşanıyorsan 7800x3d 9800x3d yi geçecek fiyat olarak yuh be. Sistemi beyaza çevirdim buyur.

Top Bottom