Bu arkadaşın dediği çok mantıklıSanırım gümrük vergisiyle 1300-1400 civarına geliyor. Üzerine 300 TL daha koyarsan Zenith Pro alabilirsin 4K dongle ile birlikte ve Türkiye garantisi var.
Hepsiburadada 2.2k ya var hocam 8khz almak daha mantıklı değil miSanırım gümrük vergisiyle 1300-1400 civarına geliyor. Üzerine 300 TL daha koyarsan Zenith Pro alabilirsin 4K dongle ile birlikte ve Türkiye garantisi var.
2.2k ya 8khz olan ürün hangisiHepsiburadada 2.2k ya var hocam 8khz almak daha mantıklı değil mi
Ben temudan alacaksınız sandım. Hepsiburadaki pro modeli soruyorsanız alınabilir ama 2200-2300 verecek bütçeniz varsa önermem. Ayrıca aynı sensöre ve özelliklere sahip zenith pro ve attack shark. 4k veya 8k olması çok mühim değil 4K'dan sonrası gereksiz. Yani 1700 TL'ye zenith pro almak varken 500 TL fazla para verip sırf 8K diye attack alınmaz. Arada sensör farkı olmalı. 2 bin üstü bütçeniz varsa PAW3950 sensörlü daha güncel modellere yönelin. Bütçen yeterse aşağıdaki mouse güzeldir.
Pro max modeli daha iyi duruyor ne düşünüyorsunuzBen temudan alacaksınız sandım. Hepsiburadaki pro modeli soruyorsanız alınabilir ama 2200-2300 verecek bütçeniz varsa önermem. PAW3950 sensörlü daha güncel modellere yönelin. Bütçen yeterse aşağıdaki mouse güzeldir.
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyası devam etmektedir. İlk 1000 adet ürün için özel olarak başlatılan hediye 8K dongle kampanya kotası 3000'e yükseltilmiştir. Kampanya sona erdiğinde ürün sayfası güncellenecektir. Mouse ürünlerinde...wraithesports.com
Zenith pro bence yeterli duruyor 4khz falan siz olsanız ne yapardınız hocamBen temudan alacaksınız sandım. Hepsiburadaki pro modeli soruyorsanız alınabilir ama 2200-2300 verecek bütçeniz varsa önermem. Ayrıca aynı sensöre ve özelliklere sahip zenith pro ve attack shark. 4k veya 8k olması çok mühim değil 4k'dan sonrası gereksiz. Yani 1700 TL'ye zenith pro almak varken 500 TL fazla para verip sırf 8K diye attack alınmaz. Arada sensör farkı olmalı. 2 bin üstü bütçeniz varsa PAW3950 sensörlü daha güncel modellere yönelin. Bütçen yeterse aşağıdaki mouse güzeldir.
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyası devam etmektedir. İlk 1000 adet ürün için özel olarak başlatılan hediye 8K dongle kampanya kotası 3000'e yükseltilmiştir. Kampanya sona erdiğinde ürün sayfası güncellenecektir. Mouse ürünlerinde...wraithesports.com
En iyi sensör takıntım varsa PAW3950 veya Razer Focus Pro sensörlü mouselere bakardım. Mesela bende şuan Razer Cobra Pro var sırf piyasadaki en iyi sensöre sahip diye kullanıyorum. Eğer böyle bir takıntın yoksa PAW3395 işini görür aradaki farkı hissetmezsin bile f/p açısından zenith pro alınabilir. İkinci el sıfır kapalı kutu olur diyorsan temudaki satıştan kaldırılan ajazz aj159 apex veya aj159 pro modellerini 1600-1700 tl civarına al satçılardan alabilirsin.Pro max modeli daha iyi duruyor ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zenith pro bence yeterli duruyor 4khz falan siz olsanız ne yapardınız hocam
Sensör farkları sadece nesil miEn iyi sensör takıntım varsa PAW3950 veya Razer Focus Pro sensörlü mouselere bakardım. Mesela bende şuan Razer Cobra Pro var sırf piyasadaki en iyi sensöre sahip diye kullanıyorum. Eğer böyle bir takıntın yoksa PAW3395 işini görür aradaki farkı hissetmezsin bile f/p açısından zenith pro alınabilir. İkinci el sıfır kapalı kutu olur diyorsan temudaki satıştan kaldırılan ajazz aj159 apex veya aj159 pro modellerini 1600-1700 tl civarına al satçılardan alabilirsin.
Hayır nesil harici ips, ivme, dpi farkı var PAW3950- PAW3395'den daha iyi ama arada uçurum, abartılacak bir fark yok. Normal bir kullanıcı anlayamaz farkı.Sensör farkları sadece nesil mi
Pekiya hocam 4khz ve 8khz arasında kayda değer fark var mıdırHayır nesil harici ips, ivme, dpi farkı var PAW3950- PAW3395'den daha iyi ama arada uçurum, abartılacak bir fark yok. Normal bir kullanıcı anlayamaz farkı.
Alıntıyı görüntüle
Yok 2K'dan sonrası tamamen gereksiz işin fantezi boyutu. Bilgisayar özelliklerin çok iyi değilse 8K'da oyundan oyuna özellikle işlemci kullanan oyunlarda ani mouse çevirmelerinde fps düşüşleri oluyor. Profesyonel oyuncular bile 8K geçmiş degil. 4K gayet yeterlidir. 8K ve 1K deneyimlemiş biri olarak gözle görülür bir fark yok kimi 8K daha akıcı diyor ama ben onu hissedemedim. 165HZ monitörle denedim monitör önemide var tabi.Pekiya hocam 4khz ve 8khz arasında kayda değer fark var mıdır