Kablolu modeli var memnunumMerhaba HYPERX Cloud III Wireless 3500tl gibi bi fiyatta alınır mı kullanan varsa yorumlarını bekliyorum
Tamamdır teşekkürlerŞu an yılın en dip fiyatı alın geçinHyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Herhangi bi sorunu var mı mikrofon ses vsBu modeli kullanıyorum 2-3 aydır memnunum
Teşekkürlerkablosuzu kullanıyorum ses kalitesi güzel
Uçaktayım şu anda İstanbul'a geçince mağazadan alıcam kralAlabildin mi knk
İyi yolculuklar hocam bende az önce sipariş verdim de kararsızım iyi midir değil midirUçaktayım şu anda İstanbul'a geçince mağazadan alıcam kral
Sağ olasın valla bi eve geçeyim fırsat bulup almaya gidicem bendeİyi yolculuklar hocam bende az önce sipariş verdim de kararsızım iyi midir değil midir
Hocam alınca bilgilendirir misiniz size zahmetSağ olasın valla bi eve geçeyim fırsat bulup almaya gidicem bende