cloud 2 yi kardeşime verdim cloud 3 ü secmemdeki en büyük sebeplerden birisi şarj süresi ve mic kalitesihocam cloud 2 yi ne yaptınız peki
hocam bendeki core wirelesscloud 2 yi kardeşime verdim cloud 3 ü secmemdeki en büyük sebeplerden birisi şarj süresi ve mic kalitesi
hocam hiç mağaza yok buradaCloud 3 rahatsız etmiyor diye biliyorum ya yine de bir mağazada deneme şansın varsa dene hocam
kafa yapınızın biraz büyük oldugunu düşünüyorsanız cloud 3 tercih edin bence benim kafa yapım biraz uzun oldugu için en sonuna kadar açtım kulaklıgı ama güzel oldu dedigim gibi cloud 2 bana pek uymadı ama kafa yapınız kucukse cloud core 2 de uyacaktırhocam bendeki core wireless
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hiç mağaza yok burada
biraz büyük galiba uymadı bu ama iade almazlar herhalde 1 hafta oldu satıp geçeyim kablosuz cloud 3kafa yapınızın biraz büyük oldugunu düşünüyorsanız cloud 3 tercih edin bence benim kafa yapım biraz uzun oldugu için en sonuna kadar açtım kulaklıgı ama güzel oldu dedigim gibi cloud 2 bana pek uymadı ama kafa yapınız kucukse cloud core 2 de uyacaktır
nereden aldınız ürünübiraz büyük galiba uymadı bu ama iade almazlar herhalde 1 hafta oldu satıp geçeyim kablosuz cloud 3
Wireless kulaklık USB dongle ı var ses kartına baglı degil yani haliyle dongle içinde ses kartı olmasa ses vermezses kaltesi cloud 2 ile fark var mı ses kartı yokmuş galiba
Cloud Core 2 Wireless i cok test etme sansım olmadı acıkcası ama ilk önizlenimde sesler benzer geldi banases kaltesi cloud 2 ile fark var mı ses kartı yokmuş galiba
mediamarktnereden aldınız ürünü
Wireless kulaklık USB dongle ı var ses kartına baglı degil yani haliyle dongle içinde ses kartı olmasa ses vermez
forumda kablolu yazıyor nasıl wirellesnereden aldınız ürünü
Wireless kulaklık USB dongle ı var ses kartına baglı degil yani haliyle dongle içinde ses kartı olmasa ses vermez
Cloud Core 2 Wireless i cok test etme sansım olmadı acıkcası ama ilk önizlenimde sesler benzer geldi bana
bir şansını dene Amazon ürün kullanılmıs olsada iade alıyor sorun etmiyor ama Mediamarkt nasıl karşıla bilmiyorum bu arada size kişisel ürünler sağlık için geri iade alamıyoruz falan derlerse kulak içi kulaklıkların bu kategoriye girdiğinden belirt kulak üstü kulaklıklar dahil degil bunamediamarkt
pardon hocam wireless uzerinden tartıştıgımız için ben onu soruyorsunuz sandım kablolu core 2 yi test etme şansım olmadı ama onuda uzun süre kardeşim kullandı memnunduforumda kablolu yazıyor nasıl wirelles
Ses kartı ne ise yarıyor hocam olmazsa nolur kulaklığı almak istiyorumCloud 3 ses kartıyla beraber gelmiyor haberiniz olsun.