bakalım hocam bunuy iadeye göndereyim inşallah alırlarReis o zaman al pişman edeceğini sanmıyorum da olmazssa iade edersin
bakalım hocam bunuy iadeye göndereyim inşallah alırlarReis o zaman al pişman edeceğini sanmıyorum da olmazssa iade edersin
Anakartinizdaki ses yongasini kullanıyor. Anakartinizin sahip olduğu yonga iyiyse, iyi bir performans gösterir, kötüyse pek hoşnut olmayabilirsiniz. Cloud 2 kablolu olanında kendi ses karti var. Ben kullanıyorum gayet memnunum, özellikle oyunlarda çok iyi performans gosteriyorSes kartı ne ise yarıyor hocam olmazsa nolur kulaklığı almak istiyorum
Hocam o nasıl kulakcloud 2 yi kulagıma denedigimde kulagıma biraz kucuk gelmişti cloud 3 yapısı itibariyle biraz farklı guzel oturuyor kulaga
Yo ses kartıyla geliyor sallama hırtoCloud 3 ses kartıyla beraber gelmiyor haberiniz olsun.
Laptop kullaniyorum çok kötü mü olur yani hocamAnakartinizdaki ses yongasini kullanıyor. Anakartinizin sahip olduğu yonga iyiyse, iyi bir performans gösterir, kötüyse pek hoşnut olmayabilirsiniz. Cloud 2 kablolu olanında kendi ses karti var. Ben kullanıyorum gayet memnunum, özellikle oyunlarda çok iyi performans gosteriyor
Cloud 3 kablolu versiyonunda ses kartı ve yedek padler gelmiyordu, sonradan değişmiş olabilir. Doğru bildiğin varsa da adam gibi konuşacaksın dallamaYo ses kartıyla geliyor sallama hırto
Anakartinizi söylerseniz ona göre bir şey söyleyebilirim.Laptop kullaniyorum çok kötü mü olur yani hocam