Neler Yeni

Çözüldü✓ Thermalright phantom spirit 120 se argb rgbler yanmıyor

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
rgb kontrolcüsü bu mu oluyor arkadaşlar
Aynen hocam hatta kasanın üstündeki restart tuşuyla renkleri değiştirebiliyorsun restart kablosu buna bağlanmış. Boş yerin varsa tak . Ayrıca bu Corsair bi ürüne benziyor Kasan ne?

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yuşa Eskalen

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yuşa Eskalen
Aynen hocam hatta kasanın üstündeki restart tuşuyla renkleri değiştirebiliyorsun restart kablosu buna bağlanmış. Boş yerin varsa tak . Ayrıca bu Corsair bi ürüne benziyor Kasan ne?
restart tuşu pc ye res atmıyor mu pc yi yeni kurdum reset atacaktım bi bastım kasanın ışıkları değişti şaşırdım

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
restart tuşu pc ye res atmıyor mu pc yi yeni kurdum reset atacaktım bi bastım kasanın ışıkları değişti şaşırdım
Hocam o restart kablosunu kontrolcüyle takıyorlar genelde sistem aldığında çünkü kumanda vb olmazsa kontrol edebil diye. Anakartta restart pinlerine takarsan restart atar yine ama tavsiye etmiyorum yeni kasaya geçtim restartı anakarta bağladım iki kere restart attım pc korumaya aldı kendini gücü ani kesiyor sanırım sağlıksız geldi baya bana.

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yuşa Eskalen
kumandası yoksa normal kanka uğraştırmamış seni
Hocam o restart kablosunu kontrolcüyle takıyorlar genelde sistem aldığında çünkü kumanda vb olmazsa kontrol edebil diye. Anakartta restart pinlerine takarsan restart atar yine ama tavsiye etmiyorum yeni kasaya geçtim restartı anakarta bağladım iki kere restart attım pc korumaya aldı kendini gücü ani kesiyor sanırım sağlıksız geldi baya bana.
anladım teşekkür ederim herkese hallettim

Top Bottom