Neler Yeni

🔥İndirim Gamegaraj Ekran Kartı İndirimleri

Arkadaşlar az önce 1050ti ekran kartını 1999₺ ye sattılar konu açmıştım. Şimdi bu ürünleri buldum fiyatlar güzel değerlendirilebilir ürünler sonuçta sıfır.

4k ya Asus dual RX 6500 xt vardı onuda ekleyebilirsiniz

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
SERHAT ÖZER
mevcut kartımı 1 yıldır kullanıyorum, daha önce de 1 yıl 6700xt kullandım herhangi bir hata ile karşılaşmadım. hata alıyorum diye 3 yıllık ekran kartını kullanmam hocam.
Normal oyunlarda zaten radeon panelde bir değişiklik yapmazsan hatan olmaz hemde hiç Cs2 pubg vs fps oyunlarında yapacağın en basiti düşük çözünürlükte tam ekran yada düşük tepkime ayarı sana gelen amd ayarları sıfırlandı uyarısı ile başa dönüyor ve bu adamı oyundan soğutuyor.O fiyata Rtx 3070 zaten kullanan kadar 2.el 5.000TL 6600 almak daha mantıklı.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
İndirim ayağına kimsenin yüzüne bile bakmadigi aylardır ellerinde duran kartları piyasaya çıkartıyorlar demek yenürrrr.

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Melih Baygör
Normal oyunlarda zaten radeon panelde bir değişiklik yapmazsan hatan olmaz hemde hiç Cs2 pubg vs fps oyunlarında yapacağın en basiti düşük çözünürlükte tam ekran yada düşük tepkime ayarı sana gelen amd ayarları sıfırlandı uyarısı ile başa dönüyor ve bu adamı oyundan soğutuyor.O fiyata Rtx 3070 zaten kullanan kadar 2.el 5.000TL 6600 almak daha mantıklı.
şuan kartımı uv ve oc ile 60derecede kullanıyorum hocam. dediğim gibi sıkıntım yok. sana denk gelmesine üzüldüm. bazı şeyler fiyat ile de bağlantılı veya göz ardı edilebiliyor. şuan forumda 7800xt indirimi paylaşıldı. emsali 4070e göre 5k daha ucuz.

Top Bottom