Neler Yeni

Hayatimi nasil idame ettirecegim

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Hacılar cümleten selamun aleyküm şuan yks ye hazırlanıyorum uni hedefinde sağlam ea'ciyim hukuk dusunuyom hedef 5k siralama ama halihazırda cebimde oö kpss'den 84 gibi bir puan bulunuyor bunun boşa gitmesini de istemiyorum malumunuz ikinci öğretirler vs de kapandı memurluk+öğrencilik işi baya zor gibi görünüyor bu konuda nasıl bir yol izlememiz tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler hayırlı forumlar dilerim

Örümcek Adam

80+ Bronze
hukukta derslere devam zorunluluğu yok diye biliyorum.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
Fatih
ders devam zorunluluğu olmayan bir uni secebilirsin orn Ankara veya müdüründen eğitim kolaylığı ister işe daha az gidersin genelde veriyorlar

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
oguz
ders devam zorunluluğu olmayan bir uni secebilirsin orn Ankara veya müdüründen eğitim kolaylığı ister işe daha az gidersin genelde veriyorlar
lisans düzeyinde pek olumlu bakmazlar, 4 yıl bu istisnai sürece mi izin vericekler? Yüksek lisans olsaydı hadi neyse iki taraf içinde win-win derdim de çok iyimser bakış açısı

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
Fatih
lisans düzeyinde pek olumlu bakmazlar, 4 yıl bu istisnai sürece mi izin vericekler? Yüksek lisans olsaydı hadi neyse iki taraf içinde win-win derdim de çok iyimser bakış açısı
bakış açısı değil iyimser olan çevremde yapanlar var hocam, tecrübem olmasa hayatını etkileyecek bir şey için niye sallayayim
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse senin hayatın senin kararın

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hedeflediğimiz ünitenin bilgi aldım ve ilk yıllarda okul adına bir inisiyatif alabilmem pek mümkün durmuyor hayırlısı olsun demek lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,241
Üyeler
163,450
Son üye
batuhan0607
Top Bottom