Neler Yeni

Öneri Klavye, Mouse, Kulaklık gibi ekipmanlara ihtiyacım var. Önerileriniz nelerdir?

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
Bütçe
35000
Selamlar,

Uzun süredir bilgisayar kullanıyorum, yaklaşık olarakta 7 yıldır profesyonel şekilde bilgisayar kullanıyorum. Yakın zamanda ekipmanlarımı değiştirmek istiyorum. Bütçe konusunda çok sıkıntım yok lakin gene de ne tarz ürünler seçeceğime dair bir fikrim yok. Çok kaba ve RGB'ler fışkıran ekipmanlar olmak zorunda değil, tercihim daha sade olanlardan. Normalde aklımda SteelSeries Arctis Nova Pro, SteelSeries Apex 7, Logitech G Pro Superlight 2 modellerini düşünüyordum. Lakin yine de fikrinizi almak istedim. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Bütçem: 30K-35K arası

Şimdiden teşekkür ederim.

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Batuhan
Mesaj otomatik birleştirildi:

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Selamlar, bağlantısını gönderdiğiniz ürünlerin inceleme videolarını izledim ve özelliklerini okudum. Mouse gerçekten hoşuma gitti, sadeliğini çok beğendim. Ancak, klavyede tek sorun tuşların okunamaması. Açıkçası, Cyber Blue rengindeki ürünü pek beğendiğimi söyleyemem. Stealth Black renginde ise tuşları okumakta zorlanıyorum. Bu durum çoğu zaman benim için problem olmuyor, ancak gergin olduğum zamanlarda tuşların yerini karıştırabiliyorum. Mousepad konusunda ise tasarımlı versiyonları tercih etmeyi düşünmüyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Yusuf Karayer

Gurkanpiro

80+ Platinum

wootıng pek bı olayı kalmadı f1 yerıne daha ıyı mouselar alınır f1 sıkıntıları var gelen mouseların 3 4 tanesi gıcırdama vesaıre sorunlarıyla gelıyor

wooting vergisi 100 150bin lira çıkar

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur

bu yorumdaki ürünler güzel. mousepad için şunu söyliyicem en iyi mousepad sana en uygun olandır. speed istiyorsan ona göre mousepad seç control istiyorsan ona göre. ikisini de istiyorsan ortalama bir şey diyorsan razer gigantus v2 falan bakabilirsin. spirit of aim de fena mousepad değil. ninjutso sora için universal dot skatez alırsan bi paket seni baya götürür. wraith w75'te fiyatına göre en iyi klavye bana göre. eğer 2. el logitech gpx2 almak istersen de bende 2 tane var 1 tanesi çok çok az kullanılmış çizik bulamassın üstünde kutusu falan herşeyi tam garantisi full duruyo bana ulaşabilirsin.

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Batuhan
Selamlar, bağlantısını gönderdiğiniz ürünlerin inceleme videolarını izledim ve özelliklerini okudum. Mouse gerçekten hoşuma gitti, sadeliğini çok beğendim. Ancak, klavyede tek sorun tuşların okunamaması. Açıkçası, Cyber Blue rengindeki ürünü pek beğendiğimi söyleyemem. Stealth Black renginde ise tuşları okumakta zorlanıyorum. Bu durum çoğu zaman benim için problem olmuyor, ancak gergin olduğum zamanlarda tuşların yerini karıştırabiliyorum. Mousepad konusunda ise tasarımlı versiyonları tercih etmeyi düşünmüyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.
transparan ışık geçirgen keycaps satın alabilirsin o halde klavyeyi önerme sebebim tr satıcısı olarak rapid trigger özellikli tek klavye bu yurtdışı ürün almak çok mantıksız sana elden veya kargoyla yurtdışı ulaştıracak varsa farklı klavyelere de bakabilirsin

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
transparan ışık geçirgen keycaps satın alabilirsin o halde klavyeyi önerme sebebim tr satıcısı olarak rapid trigger özellikli tek klavye bu yurtdışı ürün almak çok mantıksız sana elden veya kargoyla yurtdışı ulaştıracak varsa farklı klavyelere de bakabilirsin
Yurtdışında yaşayan arkadaşlarım var, ancak gönderimi nasıl ve hangi yöntemle yapmam gerektiği konusunda bir bilgim yok. Eğer bu konuda bilginiz varsa, hem önerilerinizi hem de gönderim süreciyle ilgili detayları paylaşırsanız çok sevinirim.

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Batuhan
Yurtdışında yaşayan arkadaşlarım var, ancak gönderimi nasıl ve hangi yöntemle yapmam gerektiği konusunda bir bilgim yok. Eğer bu konuda bilginiz varsa, hem önerilerinizi hem de gönderim süreciyle ilgili detayları paylaşırsanız çok sevinirim.
maalesef akrabalarım gelirken getirmişlerdi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,563
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom