Neler Yeni

Öneri Xbox 9.nesil gamepad için hangisi mantıklı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ecs
xbox 9.nesil gamepad için şarj edilebilir pille mi kullanmalıyım yoksa xbox'ın kendi şarj kiti ile mi? Kolun titreşimi açık iken hangisi daha uzun süreli gider? Sizler ne tavsiye edersiniz? Bir de şu anki fiyatla amazondan taksitle almak mantıklı mı yoksa indirim mi beklemeliyim?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
xbox 9.nesil gamepad için şarj edilebilir pille mi kullanmalıyım yoksa xbox'ın kendi şarj kiti ile mi? Kolun titreşimi açık iken hangisi daha uzun süreli gider? Sizler ne tavsiye edersiniz? Bir de şu anki fiyatla amazondan taksitle almak mantıklı mı yoksa indirim mi beklemeliyim?
Hocam ben normal pil kullanıyorum amazonda 10 tane duracell pil 150 indirimlerle 120 130 oluyor 2 paket aldım 4 aydır kullanıyorum ikinci pakete daha başlamadım

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam ben normal pil kullanıyorum amazonda 10 tane duracell pil 150 indirimlerle 120 130 oluyor 2 paket aldım 4 aydır kullanıyorum ikinci pakete daha başlamadım
Aslında kullanım durumu 8-10 saat günlük değilse senin gibi pil almak en mantıklı iş olur.
Bende pil ile kullanıyorum. Şu üründen 3-4 tane alın köşeye atın.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Aslında kullanım durumu 8-10 saat günlük değilse senin gibi pil almak en mantıklı iş olur.
Hocam ben güncel 450+ saat oynadım pil daha iyi çünkü oyun ortasında sarj biticek yok sarj et yok o yok bu fifada pil bitiyor durduruyorum 2 sn değiştirip devam ediyorum hele optimum alırsanız çok daha uzun süre dayanır ayrıca titreşim seviyesi fullde oynuyorum 👍🏻 şimdi 2 paket daha sipariş edicem elimde dursun 1/2 yıl idare eder benj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,484
Üyeler
161,710
Son üye
EmirHene
Top Bottom