Neler Yeni

Sahibinden Aula F75 Fiyatları - Biz bize geçiririz Türkiyem

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Nik Flatron
Hala wraith diye sayıklıyorsun, bu ürünün ederine gidersin kendi sitesinden bakarsın üstüne de vergisini kargosunu eklersin öyle bakarsın. Karmaşık bir şey söylemiyorum yapman gereken şeyi söylüyorum.
dediğin site aracı kurum olup komisyonculuk yapıp kar ediyor olabilir mi bir düşün bakalım vergi falan ülkemizde sorun olduğu için wraith distribtörleriyle daha ucuza geliyor olabilir mi kendini kandırmaaa 5 kuruş para kazanacam diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

tanıtım vidosunu izlediysen satıcı kasanın üzerine cıkıyor , bizzat denedim gram yamulma yok istersen özelden kasanın foto falan atarım fanalrda bunlar
atarsan süper olur

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Serbest piysa isteyen istetdiği fiyata koysun. Tek sorun algıcılık yapmayın, geçen gün forumda 50 tane multisi olan elemanın biri, gelmiş algı oyunları yapıyor. Forumda arkadaşın biri 1400 liradan ilana koydum gibisinden bir şey demiş, adam gelmiş diyor ki 2000 lira altına satmayın, en kötü 1800'den gider falan diyor. Herkes istediği gibi istediği fiyata koysun, ama biri gelir kastılı şekilde fiyatı şişirmek için kendisini yırtarsa ona laf edin. Ya abi git 10k sat kimseyi bağlamaz bu, ama gelip insanların kafasına girip fiyat şişirmeyi hedefliyorsan insanların seni linçlemesine katlanacaksın.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Serbest piysa isteyen istetdiği fiyata koysun. Tek sorun algıcılık yapmayın, geçen gün forumda 50 tane multisi olan elemanın biri, gelmiş algı oyunları yapıyor. Forumda arkadaşın biri 1400 liradan ilana koydum gibisinden bir şey demiş, adam gelmiş diyor ki 2000 lira altına satmayın, en kötü 1800'den gider falan diyor. Herkes istediği gibi istediği fiyata koysun, ama biri gelir kastılı şekilde fiyatı şişirmek için kendisini yırtarsa ona laf edin. ya abi git 10k sat kimseyi bağlamaz bu, ama gelip insanların kafasına girip fiyat şişirmeyi hedefliyorsan insanların seni linçlemesine katlanacaksın.
yılbaşından sonra gör 3k dan aşagı kalmaz

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
Serbest piysa isteyen istetdiği fiyata koysun. Tek sorun algıcılık yapmayın, geçen gün forumda 50 tane multisi olan elemanın biri, gelmiş algı oyunları yapıyor. Forumda arkadaşın biri 1400 liradan ilana koydum gibisinden bir şey demiş, adam gelmiş diyor ki 2000 lira altına satmayın, en kötü 1800'den gider falan diyor. Herkes istediği gibi istediği fiyata koysun, ama biri gelir kastılı şekilde fiyatı şişirmek için kendisini yırtarsa ona laf edin. ya abi git 10k sat kimseyi bağlamaz bu, ama gelip insanların kafasına girip fiyat şişirmeyi hedefliyorsan insanların seni linçlemesine katlanacaksın.
kesinlikle katılıyorum ticaretin mantığı bu zaten, verdiğin hizmet ve ya mal karşılığı = aldığın değer (ücret)
insanları yanıltan bir içerik olmadığı sürece sorun olmadığını düşünüyorum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kronik galiba ak680
Abi yok, katlanamıyorum buna. Elimde 2018'den kalma bimde satılan 60 liralık rainbow klavyeyi kullanacağım artık. Bakalım bu hafta içi elden almaya gideceğim. Umarım sorunsuz çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:

degıl sadece keycapslerınde sılınme sorunu var sanırsam
Yok hocam bende ve alan bir kaç tanıdğımda çift tıklama ve basmama sorunu oluştu. Silinme olmadı bende.

Top Bottom