Ben çok haksız ban yedim. Hatta Technopata sinirlenip donanım arşivine geçtim hocam. konuyla alakasız bir şey demişim. Tamam 1 saat bekledim. Sonra düzgün bir şekilde yazdım. Bu sefer 3 gün boyunca ban yedim. Soruyu yanlış yazmışım diye ban yedim. Gereksiz bilgi verdim diye ban yedim. Yeni kullanmaya başladığım zaman konu açarken yanlış konuları seçerek alakasız soru sorduğum için ban yedim. Yahu sadece bir kez kelimeyi yanlış yazdım diye ban yenilir mi ? ben de kendi olayımı anlatayım dedim. Buarada adamlar haklı gibi yani doğru bir ban yemişsiniz hocam.Alıntıyı görüntüle
Adamlar işsiz mi ihlale bak ** delircem
bide yasa dışı paylaşım diyoda sadece kms proqramı yazdım link felan yok
Alıntıyı görüntüle
bu kurallar çok gereksiz birden fazla cümleyi daha anlaşılır olsun diye tek cümle gibi yazdım ve daha anlaşılır oldu ama technopat yetkilileri direkt çaktılar banı sanki küfür felan etdim **Durduk yere değil ki bu, adamların kurallarında o şeyi yapmaman gerektiği yazıyor. Her yerin kuralı farklıdır.
hojam o forum çok aktif oyüzden başka aktif forum biliyonuzmu bura iyide çok aktiflik yok burdayav oglum kuralları beğenmiyorsanız yazmayın o foruma kurallar öyle kural eleştirilmez girmeyin zorla girdiren yok
Çoğu aynı sebeplerden ben de buraya geldimBen çok haksız ban yedim. Hatta Technopata sinirlenip donanım arşivine geçtim hocam. konuyla alakasız bir şey demişim. Tamam 1 saat bekledim. Sonra düzgün bir şekilde yazdım. Bu sefer 3 gün boyunca ban yedim. Soruyu yanlış yazmışım diye ban yedim. Gereksiz bilgi verdim diye ban yedim. Yeni kullanmaya başladığım zaman konu açarken yanlış konuları seçerek alakasız soru sorduğum için ban yedim. Yahu sadece bir kez kelimeyi yanlış yazdım diye ban yenilir mi ? ben de kendi olayımı anlatayım dedim. Buarada adamlar haklı gibi yani doğru bir ban yemişsiniz hocam.
Hocam ona da sinirlenip modlara kafanıza göre bir şey yazsaydınız 3 ay yiyordunuz EDIT: Benimki hala açılmadıBen çok haksız ban yedim. Hatta Technopata sinirlenip donanım arşivine geçtim hocam. konuyla alakasız bir şey demişim. Tamam 1 saat bekledim. Sonra düzgün bir şekilde yazdım. Bu sefer 3 gün boyunca ban yedim. Soruyu yanlış yazmışım diye ban yedim. Gereksiz bilgi verdim diye ban yedim. Yeni kullanmaya başladığım zaman konu açarken yanlış konuları seçerek alakasız soru sorduğum için ban yedim. Yahu sadece bir kez kelimeyi yanlış yazdım diye ban yenilir mi ? ben de kendi olayımı anlatayım dedim. Buarada adamlar haklı gibi yani doğru bir ban yemişsiniz hocam.