Neler Yeni

Technopat durduk yere uyarı yedim

Urayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sadiq Huseynov
Uygunsuz Dil
1732950497151.png

Adamlar işsiz mi ihlale bak ** delircem

bide yasa dışı paylaşım diyoda sadece kms proqramı yazdım link felan yok
1732950608474.png

AhmetYSF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
AhmetYSF
Banada böyle bir uyarı gelmişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Alıntıyı görüntüle
Adamlar işsiz mi ihlale bak ** delircem

bide yasa dışı paylaşım diyoda sadece kms proqramı yazdım link felan yok
Alıntıyı görüntüle
Ben çok haksız ban yedim. Hatta Technopata sinirlenip donanım arşivine geçtim hocam. konuyla alakasız bir şey demişim. Tamam 1 saat bekledim. Sonra düzgün bir şekilde yazdım. Bu sefer 3 gün boyunca ban yedim. Soruyu yanlış yazmışım diye ban yedim. Gereksiz bilgi verdim diye ban yedim. Yeni kullanmaya başladığım zaman konu açarken yanlış konuları seçerek alakasız soru sorduğum için ban yedim. Yahu sadece bir kez kelimeyi yanlış yazdım diye ban yenilir mi ? ben de kendi olayımı anlatayım dedim. Buarada adamlar haklı gibi yani doğru bir ban yemişsiniz hocam.

Urayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sadiq Huseynov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Durduk yere değil ki bu, adamların kurallarında o şeyi yapmaman gerektiği yazıyor. Her yerin kuralı farklıdır.
bu kurallar çok gereksiz birden fazla cümleyi daha anlaşılır olsun diye tek cümle gibi yazdım ve daha anlaşılır oldu ama technopat yetkilileri direkt çaktılar banı sanki küfür felan etdim **
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide yasa dışı paylaşım diyo da ben bişi paylaşmadım ki adamlar office 365 proqramın ücretsiz versionunu övüyolardı bende kms proqramıyla 365 ücretsiz yapa bilirsiniz yazdım direkt banladılar

Urayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sadiq Huseynov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yav oglum kuralları beğenmiyorsanız yazmayın o foruma kurallar öyle kural eleştirilmez girmeyin zorla girdiren yok
hojam o forum çok aktif oyüzden başka aktif forum biliyonuzmu bura iyide çok aktiflik yok burda

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,708
İsim
Selim
En güzelini yapıyorlar yanlış bilgilendirme yapana ceza yazım yanlışına ceza çoklu spam konulara ceza böylelikle çürük elmalar ayıklanıyor daha sağlıklı bilgi akışı sağlanıyor 👌 meslek lisesi kafasıyla fen lisesinde okumaya kalkarsan orda da atarlar kuralları beğenmiyorsanız daha rahat forumlara girmelisiniz ve orada konu açmalısınız ve ban yediğiniz forumlara konu açmadan bilgilenmek amaçlı Ziyaret edebilirsiniz ama konu açacağım diyorsan her forumun kendi koyduğu kurallara uymalısın.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,154
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Az sonra burada da uyarı yiyeceksin zira küfür etmişsin, forum kuralları gereği küfür etmek yasak şimdi git Tp'de de Donanım Arşivinden uyarı yedim diye konu aç hadi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostumun Tp'yi ispiyonladıktan sonra destek alamayınca surat ifadesi nasıldı🙏🏻👇🏻

20241130_103549.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Alperen Yılmaz
Ben çok haksız ban yedim. Hatta Technopata sinirlenip donanım arşivine geçtim hocam. konuyla alakasız bir şey demişim. Tamam 1 saat bekledim. Sonra düzgün bir şekilde yazdım. Bu sefer 3 gün boyunca ban yedim. Soruyu yanlış yazmışım diye ban yedim. Gereksiz bilgi verdim diye ban yedim. Yeni kullanmaya başladığım zaman konu açarken yanlış konuları seçerek alakasız soru sorduğum için ban yedim. Yahu sadece bir kez kelimeyi yanlış yazdım diye ban yenilir mi ? ben de kendi olayımı anlatayım dedim. Buarada adamlar haklı gibi yani doğru bir ban yemişsiniz hocam.
Çoğu aynı sebeplerden ben de buraya geldim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Mehmet Aslan
Oradan bakınca Technopat şikayet forumuna mı benziyor burası arkadaşlar.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Madem burayı aktif olarak görmüyosun niye tp yi eleştirir bir konu açıyosun :D mağdurlar git gide çoğalıyor

TP mağdurları diye bir başlık açmasını rica edicem ben modatörden yakında

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Grant
Hocam ona da sinirlenip modlara kafanıza göre bir şey yazsaydınız 3 ay yiyordunuz :D EDIT: Benimki hala açılmadı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,763
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom