slm.ycl02
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,349
- İsim
- Selim
Bu iki mavi ekran hatasında da aynı şey oldu. Önce klavyedeki tuşlar başka kombinasyonu basmaya başladı. A basınca Æ başka tuşlara basınca onedrive ayarlar vs açlıyordu. Klavyeyi çıkardım dokunmatik klavyeyi açamadım sağ tık geldiği gibi kayboluyordu. Ben de yeniden başlattım.
Yeniden başlatınca görüntü 3d film gibi olmuştu kenarlar kırmızı yeşil görünüyordu ve bulanıktı:
Tekrar yeniden başlat düğmesine bastığım gibi mavi ekran yedim.
Ekteki 2 minidump da aynı şekilde oluştu ve 3 gün arayla oluştu. Problem nedir?
Yeniden başlatınca görüntü 3d film gibi olmuştu kenarlar kırmızı yeşil görünüyordu ve bulanıktı:
Tekrar yeniden başlat düğmesine bastığım gibi mavi ekran yedim.
Ekteki 2 minidump da aynı şekilde oluştu ve 3 gün arayla oluştu. Problem nedir?
Yeni aldığım ssdyi söktüm çözmedi.
Ddu kaldır indir çözmedi.
Klavye söktüm çözmedi.
Tüm USB aygıtlarını söktüm çözmedi.
Bios sıfırlama çözmedi.
Memtest 1.40 saat test pass.
Sorun yaşanırken furmark çalıştırdım değerler sorunsuz.
Sorun yaşanırken görev yöneticisinde anlık veriler grafikler donup kalıyor.
Bu sorun yaşanırken ekran klavyesi açtım herhangi bir basılı tuş gorunmemesine rağmen ekran klavyesinde bile sorun devam ediyor.
Ddu kaldır indir çözmedi.
Klavye söktüm çözmedi.
Tüm USB aygıtlarını söktüm çözmedi.
Bios sıfırlama çözmedi.
Memtest 1.40 saat test pass.
Sorun yaşanırken furmark çalıştırdım değerler sorunsuz.
Sorun yaşanırken görev yöneticisinde anlık veriler grafikler donup kalıyor.
Bu sorun yaşanırken ekran klavyesi açtım herhangi bir basılı tuş gorunmemesine rağmen ekran klavyesinde bile sorun devam ediyor.
bluetooth ve bağlı cihazlar kısmından bağlı tüm cihazları aygıttan kaldırdım. İobit driver booster kurup bağlantısı kesilen tüm cihazları temizle dedim. Silebildiğim tüm mouse klavye driverları da sildim. Ve yeniden başlattım. Bundan sonra sorun yaşanmadı. Muhtemelen windowsun otomatik indirdiği driverlar neden oldu.
minidump.rar
drive.google.com
Son düzenleme: