Neler Yeni

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur KARABULUT
Herkese hayırlı forumlar ilk öncelikle konuğu doğru yere açtığımdan emin değilim biraz öfke ile yazıyorum, moderator arkadaşlar uygun yere taşırlarsa sevinirim.

İlk öncelikle hikayenin başlangıcı aşağıdaki konfigurasyonda ki bilgisayarın toplanma süreciyle başlıyor. Bu sistemden toplamda 3'er adet satın aldım. Ürünler geldi ve kurulumlarini yaptığımda üç anakart ve üç kutu ramdede DRAM ışığı yandı ve bios güncellemesi gibi seçeneklerin hepsi denenmesine rağmen işe yaramadı, daha sonrasında aciliyetim olduğu için ve bunları iş bilgisayarı olarak kullanacağım için farkli ramler ile denedim ve anakartlari çalıştırdım. Bu ramler ile iki anakart sorunsuz çalışırken 3.anakart 2.herhangi bir rami bağladığımda DRAM ışığı yaktı ve çalışmadı daha fazla uğraşmak istemeyerek bu anakart ve işlemciyi incehesapa geri gönderdim. Ramlerde açılır kapanır kutu olduğu için ve iade etmeye engel herhangi bir jelatin olmadığı için iade faturası keserek iade etmek istediğimi söyledim.

Daha sonrasinda ise elimdeki parçalar ile konfigurasyonlari tamamlayamadigim ve servis sürecini beklemek zorunda kaldığım için bugün itibariyle kutusu açılmamış arc a750 ekran kartlarını da cayma hakkımı kullanarak iade talebiyle kendilerine ilettim. Niyetim farklı model bir kartı kendilerinden satın almaktı.

Müşteri temsilcisiyle görüşme gerçekleştirdim ve şaka gibi bir cevap ile ramlerin serviste kontrol edildiğini ve bana geri gönderilmek üzere kargoya verildiği bilgisini aldım. Kendi sitelerinde kurumsal fatura ile alınan ürünlerin iade faturası kesilerek gönderilmesi gerektiğini söyleyen İncehesap ancak ne hikmet ise müşteri temsilcisi bana ekran kartlarını ve ramleri boşuna gönderdiğimi kutusu açılmamış olsa dahi servise gideceğini ve Kurumsal fatura kesildiği için cayma hakkımın olmadığını ve iade almayacaklari bilgisini iletti. Farklı bir müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede ise servis raporunu beklemem gerektiğini ona göre hareket etmem gerektiğini söyledi yani 14 günlük cayma hakkımı doldurarak bana ürünleri geri göndereceklerini anlamak zor olmadı tabi ki :)

ŞAKA GİBİ BİR CEVAP : KURUMSAL FATURA İLE ALDIYSANIZ CAYMA HAKKINIZI KULLANAMAZSINIZ.

Ben bugün şahsi olarak alışveriş yapmış ve bunu yaşamış olsaydim belki tolore edebilirdim. Bu işi meslek olarak yapıyorum ve şahsen beni gerçekten çok zor duruma sokan incehesabin konuyu çözmemesi ve bu tavırlarının özrünü dilemedigi taktirde bildiğim tüm platformlarda bu rezilliği anlatmaya devam edeceğim, gerekirse dava yoluna da gitmekten çekinmeyeceğim.

elreqnbey

80+
Ben kasa aldim 7 ay sonra rgb ler söndü kargolayin yapalim dediler kargoladim yapip gonderdiler ben memnun kalmistim

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Erdem çay
O ne demek ya.

Kutusu açılmamış dahi olsa servise göndeririz.

Servis ne yapacak 🤣

Bu kadar da karaktersizlik olmaz.

Biz piyasada vatan teknosa gibi firmalar tekelleşmesin diye diretirken incehesap snrjı gibi firmalar kanunları yok sayıyor. Müşteri dişli çıkarsa hakkını alıyor. Aşırı tepki verip olayı yaymazsa görmezden gelip kendi isteklerini yapıyorlar..

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur KARABULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam vatan, teknosa bunlardan çok daha insaflı sıfır gönderdiğim kutusunda ki ramleri servise gönderip rapor çıkartmışlar şaka gibi

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Rogas
İnce hesapta olsa aracı firma kullanmadan hiçbirini almıyorum artık ince hesaptayım alıcam gider Amazon’dan trendyoldan hb den alırım hem taksit imkanı hemde muhattabım farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon’dan İncehesap satıcısından gibi

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
muhammed samet
Anlamadım ben sine.ji kötü incehesap kötü ütopya kötü nerden alacaz trendyoldan mi

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Renas Doğan
Bende teknosa üzerinden incehesaptan monitör aldım iadeye gönderdim. Kurumsal faturayla almıştım aynı yalanı banada söyleyebilirler mi?

Nezha

80+
Müşteri temsilcisiyle olan görüşmeniz yetersiz kalabilir. Takipçisi olacaksanız ve yargı yoluna gidecekseniz şimdiden noterden ihtar çekmeniz sizin lehinize. Kanunu kendi lehlerine yorumluyorlar. Kurumsal satın alımlarda cayma hakkı olmaz diye genel bir şey yok. Kurumsal faturayla son tüketici olarak satın alıyorsanız cayma hakkınız hala var ama siz de satıcıysanız ve tacir sıfatıyla satın aldıysanız sözleşmede cayma hakkı olmayacağına ilişkin bir madde varsa cayma hakkınız yoktur. Cayma hakkına ilişkin bir madde yoksa genel hükümler uygulanır yani normal tüketici gibi hakkınızı kullanırsınız. Çünkü tacirler kendi aralarında mevzuatta yasaklılık öngörülmediyse sözleşmelerinde istedikleri gibi anlaşmaya varabilirler.

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Salih
Gaming'den aldığım ve kapalı kutu (açılmamış) işlemci fanını geri gönderdiğimde hesabıma bir hafta içerisinde ücret iadesi gerçekleştirdiler.
Açılmayan kutunun servis saçmalığı olmaz. İncehesap yanlış yapmış.

Knispel

80+ Bronze
Anlamadım ben sine.ji kötü incehesap kötü ütopya kötü nerden alacaz trendyoldan mi
Amazon tek güvenilir yer hocam gerisi hikaye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüketici hakem heyetine başvurun 2 aya kalmaz sonuç lehinize çıkar merak etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,708
Üyeler
161,739
Son üye
Mustafa T
Top Bottom