Neler Yeni

🔥İndirim 1kg Filtre kahve 140₺ (Kaçırmayın Efsane Fiyat)

alpersy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alperen Celebi
biraz kaliteli filtre kahve alın bence. ben tchibo african blue içiyorum. yani değiyor aslında 250 gr sini 200 tl ye alıyorum.

lunatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
umut
250 gr 35 TL'ye geliyor çok da tat aranmaz bence :D Bu kahvenin tadı güzel değil ona katılıyorum ama bayağı ucuzmuş. Çok almanızı önermem yine STK'ları yakınsa elinizde patlar. Migros kampanyasına da bakın derim şu an var sanırım.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,589
İsim
Mehmet Aslan
alacaktım ama bayat diyenler olunca vazgeçtim. Eldeki kahveleri içmeye devam :D

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Kara Kartal
SKT hakkında bir bilgi var mı? Geçen haftalarda amazondan almıştım. SKT Mayıs 2025 gelmişti. Belki o seriden ürünlerdir.
Çekirdek kahve kavrulduktan 1-1,5 ay içinde tüketmeniz lazım (1,5 ay sonra çekirdek kahve bayatlıyor)
Bu yüzden kahve alırken 250-500 gram çekirdek şeklinde alıyorum asla kgluk ürün almıyorum 1,5 kg bayat çekirdek kahve elimde kaldı
Bayat çekirdek olmaması koşuluyla Filtre kahvenin ömrü çekildikten sonra 1 saattir (elinde değirmeni olan bilir)
Filtre kahve çekildikten sonra hemen içilmelidir
Hayatında kaliteli kahve içmemiş adama kahve hakkında yorum yapması çok saçma

Son düzenleme:

ChristianSerratos

80+ Silver
250 gr 35 TL'ye geliyor çok da tat aranmaz bence :D Bu kahvenin tadı güzel değil ona katılıyorum ama bayağı ucuzmuş. Çok almanızı önermem yine STK'ları yakınsa elinizde patlar. Migros kampanyasına da bakın derim şu an var sanırım.
Hocam 100tl ye gelsin 250gr kaliteli olsun içilmeyecek kalitesiz bir kahve niye alınır ki

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Haluk h
Ben daha önce aldım bu kahveden içtim, gayet güzeldi. Ama artık kahve cekirdeğini çekip taze içiyorum bu şekilde daha da güzel. Sonuç kahve bayatlayan bir şey çekilmis kahveyi çok almak mantıksız.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Kara Kartal
Adamlar TÜRK KAHVESİ İÇER.
Türkiyede Türk kahvesi diye bir şey yok dünyanın en ucuz en kalitesiz kahvesi Türk Kahvesidir
Gerçek TÜRK KAHVESİ Arabica Yemen Kahve Çekirdeğinden yapılır (Birinci Dünya Savaşından Önce Yemen Osmanlıya bağlı olduğundan gerçek Türk kahvesi içiliyordu şimdi pahalı (3-4katı) olduğu için hiçbir kuruyemişide bulamazsınız Yeni kavrulmuş Çekirdek Yemen kahvesi bulmakta zor

Son düzenleme:

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Duman
Çekirdek kahve kavrulduktan 1-1,5 ay içinde tüketmeniz lazım (1,5 ay sonra çekirdek kahve bayatlıyor)
Bu yüzden kahve alırken 250-500 gram çekirdek şeklinde alıyorum asla kgluk ürün almıyorum 1,5 kg bayat çekirdek kahve elimde kaldı
Bayat çekirdek olmaması koşuluyla Filtre kahvenin ömrü çekildikten sonra 1 saattir (elinde değirmeni olan bilir)
Filtre kahve çekildikten sonra hemen içilmelidir
Hayatında kaliteli kahve içmemiş adama kahve hakkında yorum yapması çok saçma
Hangi çekirdek kahveyi kullanıyorsunuz?

Örümcek Adam

80+ Bronze
sürekli kullandığım kahveye herkes berbat demiş. nasıl lan?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom