Neler Yeni

Yardım Glorious klavye alınır mı?

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Yusuf Karayer

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
TEMU'da yok bu ürün yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilir bir site.
Allah Allah doğrudur kusura bakmayin

Harbi kanka TEMU'da var diye almam ne :D alacağı klavyenin 10 gömlek üstü.
Alacağim değil zaten bilmediğim için danısıyorum bilmişlik taslamıyorum?
Size sormamin demekki bir sebebi var bilmemek değil mi

ya bi ara vardı da olsa nolur bomboş eleştiri
Eleştiri değil önyargı var ama sanırım boş bir önyargı

evet gerçekten boş gereksiz bir önyargı ajazz gayet iyi bir marka klavye konusunda

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Yusuf Karayer

Tamam kanka kusura bakma. Alacaksan AK820Pro alman daha iyi olur. Site güvenilir fakat yine de şüpheleniyorsan araştırma yapıp siteyi sorgulayabilirsin.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
evet gerçekten boş gereksiz bir önyargı ajazz gayet iyi bir marka klavye konusunda
Bilmiyorum ki iyi olduğunu sonuçta sizde biliyorsunuz aşırı uyguna ürünler satıyor ajazz o yüzden iyi ürün olma ihtimali düşük gibi geliyor ondan dolayı onyargim var
Bende şuan Asus rog strix scope rx red switch klavye var memnunum ama rengi siyah diye artık istemiyorum beyaza hevesim var o yüzden size danistim

Bilmiyorum ki iyi olduğunu sonuçta sizde biliyorsunuz aşırı uyguna ürünler satıyor ajazz o yüzden iyi ürün olma ihtimali düşük gibi geliyor ondan dolayı onyargim var
Bende şuan Asus rog strix scope rx red switch klavye var memnunum ama rengi siyah diye artık istemiyorum beyaza hevesim var o yüzden size danistim
bir marka ucuza ürün satınca kötü olmuyor dostum benim glorious a sırf tiktokta şişirilmiş balon olduğu için markaya 2. klavye parasını hediye etmek istiyorsan alabilirsin

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
beyazı çok güzel hem açık mavi hem lila hem de beyaz en sevdiğim renkleri koymuş adamlar almak zorundayım artık

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Tamam kanka kusura bakma. Alacaksan AK820Pro alman daha iyi olur. Site güvenilir fakat yine de şüpheleniyorsan araştırma yapıp siteyi sorgulayabilirsin.
Yo site güvenilir diyorsan öyledir klavye konusunda beyaz RGB daha iyi olmazmı sence? Görüntü açısından diyorum bütçe daha fazlada olabilir problem değil çünkü şuan Asus rog strix scope rx red swtich klavye var onu satarım nekadar eder bilmiyom ama biraz daha bütçe de ben eklerim 7-8 e çıkartırım bütçeyi

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
bir marka ucuza ürün satınca kötü olmuyor dostum benim glorious a sırf tiktokta şişirilmiş balon olduğu için markaya 2. klavye parasını hediye etmek istiyorsan alabilirsin
Glorious ta bildigim marka değil ilkdefa gördüm amazondan ve tiktokta da karşıma çıkmadı ilkdefa gördüm bu fiyatlarda olunca deidm heralde iyidir bir sorayım buydu yani yoksa ajazz kötü glorious iyi demiyorum danısıyorum zaten size

beyazı çok güzel hem açık mavi hem lila hem de beyaz en sevdiğim renkleri koymuş adamlar almak zorundayım artık
Lilayı şimdi gördüm baya iyi duruyor bu arada

Glorious ta bildigim marka değil ilkdefa gördüm amazondan ve tiktokta da karşıma çıkmadı ilkdefa gördüm bu fiyatlarda olunca deidm heralde iyidir bir sorayım buydu yani yoksa ajazz kötü glorious iyi demiyorum danısıyorum zaten size
ajazz kötü diyorsun

bu parayı hakeden bir klavye değil glorious işin özünde

Bana soracak olursan bu ikisine bak

Top Bottom