Neler Yeni

I5 9400f msi gtx 1660 ti msi b360 anakart 2666 mhz 8gb ram adata su630 240gb ssd

Paryostar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
sistemim uyumluluk konusunda nasıldır 2019 dan beri kullanıyorum takviye ederek daha iyi hale getirme şansımız varmıdır? ekran kartını başrol oyuncusu yaparsak?

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
RAM yükselt 8 gb daha ekle. SSD'n allaha emanet ssd al. Daha iyi hale getirebilirsin ama eminim ki ihtiyacın yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama illaki yükseltmek isterim dersen ekran kartından önce işlemcini yükseltmen gerekir çünkü ekran kartın işlemcinin besleyebileceği en yüksek ekran kartlarından biri.

Paryostar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen öyle aynsından bi ram bide ssd 1tb yeterli olur heralde. İşlemciye girersem 3200 mhz anakartta lazım olur heralde uzun iş.

Paryostar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
Ssd olarak ne önerirsiniz dikkat edilmesi gereken püf noktaları varmıdır?

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Ssd olarak ne önerirsiniz dikkat edilmesi gereken püf noktaları varmıdır?
MSI Spatium M390 kullanıyorum HMB var kontrolcüsü de okay öneririm. Hızlarından da memnunum. Dikkat edilmesi gereken püf noktalar DRAM olursa daha iyi olur DRAM ssdnin rami gibi düşün, DRAM yoksa da HMB olmalı (HMB de dramin yerini tutmasa da aynı işlevdedir.) Kontrolcüsüne dikkat et iyi mi sorunu var mı diye. SSD'nin Kronik sorunlarını araştır.

Paryostar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
MSI Spatium M390 kullanıyorum HMB var kontrolcüsü de okay öneririm. Hızlarından da memnunum. Dikkat edilmesi gereken püf noktalar DRAM olursa daha iyi olur DRAM ssdnin rami gibi düşün, DRAM yoksa da HMB olmalı (HMB de dramin yerini tutmasa da aynı işlevdedir.) Kontrolcüsüne dikkat et iyi mi sorunu var mı diye. SSD'nin Kronik sorunlarını araştır.
Teşekkürler DRAM HMB bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu hızlı bi ssd istiyorum. ssd im en ufak steam güncelleme indirme yüklemede yüzde 100 çalışıyor pc de takılmalar droplar oluyor çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan
sistemim uyumluluk konusunda nasıldır 2019 dan beri kullanıyorum takviye ederek daha iyi hale getirme şansımız varmıdır? ekran kartını başrol oyuncusu yaparsak?
Anakart işlemci değiştir ram 8 ekle devam. SSD'n Kronik sorunlu ama sorun çıkarmadıysa devam edebilirsin.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,117
İsim
.
Komple sistemi sat ddr5 geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

b350 2666mhz ramli sisteme para dökmek bence çok akıl karı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,121
Üyeler
164,620
Son üye
ali sahan
Top Bottom