MSI Spatium M390 kullanıyorum HMB var kontrolcüsü de okay öneririm. Hızlarından da memnunum. Dikkat edilmesi gereken püf noktalar DRAM olursa daha iyi olur DRAM ssdnin rami gibi düşün, DRAM yoksa da HMB olmalı (HMB de dramin yerini tutmasa da aynı işlevdedir.) Kontrolcüsüne dikkat et iyi mi sorunu var mı diye. SSD'nin Kronik sorunlarını araştır.Ssd olarak ne önerirsiniz dikkat edilmesi gereken püf noktaları varmıdır?
Teşekkürler DRAM HMB bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu hızlı bi ssd istiyorum. ssd im en ufak steam güncelleme indirme yüklemede yüzde 100 çalışıyor pc de takılmalar droplar oluyor çünkü.MSI Spatium M390 kullanıyorum HMB var kontrolcüsü de okay öneririm. Hızlarından da memnunum. Dikkat edilmesi gereken püf noktalar DRAM olursa daha iyi olur DRAM ssdnin rami gibi düşün, DRAM yoksa da HMB olmalı (HMB de dramin yerini tutmasa da aynı işlevdedir.) Kontrolcüsüne dikkat et iyi mi sorunu var mı diye. SSD'nin Kronik sorunlarını araştır.
Anakart işlemci değiştir ram 8 ekle devam. SSD'n Kronik sorunlu ama sorun çıkarmadıysa devam edebilirsin.sistemim uyumluluk konusunda nasıldır 2019 dan beri kullanıyorum takviye ederek daha iyi hale getirme şansımız varmıdır? ekran kartını başrol oyuncusu yaparsak?
GTX 1660 Tİ ye en uygun işlemci ve anakart combosu ne olur acaba?Anakart işlemci değiştir ram 8 ekle devam. SSD'n Kronik sorunlu ama sorun çıkarmadıysa devam edebilirsin.
Sifir mi 2. el mi?GTX 1660 Tİ ye en uygun işlemci ve anakart combosu ne olur acaba?
Komple sistemi sat ddr5 geçsistemim uyumluluk konusunda nasıldır 2019 dan beri kullanıyorum takviye ederek daha iyi hale getirme şansımız varmıdır? ekran kartını başrol oyuncusu yaparsak?
b350 2666mhz ramli sisteme para dökmek bence çok akıl karı değil.sistemim uyumluluk konusunda nasıldır 2019 dan beri kullanıyorum takviye ederek daha iyi hale getirme şansımız varmıdır? ekran kartını başrol oyuncusu yaparsak?
SıfırSifir mi 2. el mi?