Bunu Kullanıyorum Çok Güzel Memnunum Ama Ayda 1 Yıkamanızı Öneririm https://www.trendyol.com/klassegear...-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-691150004Ucuz speed mousepad lazım maks 500 tl butcem var 200 TL'ye mousepadler var fakat mousepadlerri bilmedigim için hangisini almalıyım
Defolu outlet ürün önermek nedir allah aşkına.OUTLET- Paradox Pembe & Siyah · PRO Gaming (Oyuncu) Mouse Pad (90×40) - Lekeli - Klassegear
Oyuncu mouse padleri: Hassas kontrol, hızlı hareket ve özelleştirilebilir tasarımlarla oyun deneyiminizi yükseltin - Outlet Tigerklassegear.com
OUTLET- Oki Nami Ura & Kanagawa Yıldızlar · PRO Gaming (Oyuncu) Mouse Pad (90×40) - Kat İzli - Klassegear
Oyuncu mouse padleri: Hassas kontrol, hızlı hareket ve özelleştirilebilir tasarımlarla oyun deneyiminizi yükseltin - Outlet Tigerklassegear.com
Defoları mevcut göz çıkaracak defoları yok 500 TL'ye 2 mousepad alıyorsun birini satarsın bedavaya gelir ya da yedek bekletirsin. Alacak adam onun istişaresini yapar seni niye bu kadar rahatsız etti?Defolu outlet ürün önermek nedir allah aşkına.
Wraith Studio Jungle Maze Deskmat
Jungle Maze özel tasarım deskmat Boyutlar: 900x400x4 mm Ağırlık: 400 gram Yüzey: Su geçirmez özellikte soft polyester kumaş Taban: Doğal kauçuk kaydırmaz tabanwraith.studio
Bu cok pahalı gelir bana birde 40×30 boyutlarında istiyorumDefolu outlet ürün önermek nedir allah aşkına.
Wraith Studio Jungle Maze Deskmat
Jungle Maze özel tasarım deskmat Boyutlar: 900x400x4 mm Ağırlık: 400 gram Yüzey: Su geçirmez özellikte soft polyester kumaş Taban: Doğal kauçuk kaydırmaz tabanwraith.studio
Bütçeyi ne kadar arttırabilirsin? Çünkü bu fiyata kaliteli bir şey yok.Bu cok pahalı gelir bana birde 40×30 boyutlarında istiyorum
SteelSeries qck large nası sizce şuan onu almayı planlıyorumBütçeyi ne kadar arttırabilirsin? Çünkü bu fiyata kaliteli bir şey yok.
Max buna arttırabilirimSteelSeries qck large nası sizce şuan onu almayı planlıyorum
Wraith ne zaman indirim yapar bilmiyorum ama beklemek daha iyi olur. Bahsettiğin alınabilir tabi karar sana kalmış.SteelSeries qck large nası sizce şuan onu almayı planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max buna arttırabilirim