nedense bana çok pahalı geliyor rx sistemler daha güzel fp gibi ne düşünürsünüz bilemem amaModArt-CREATION V6/AMD Ryzen 5 7600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 8GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
ModArt-CREATION V6/AMD Ryzen 5 7600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 8GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ben olsam böyle bir şey alabilirdim. Ekstra 800tl verip 3 fanlı ekran kartı koyardım. Ama diğer arkadaşlar da fikrini belirtsin. Ya da yıl sonu indirimini bekleyebilirsin.
Eğer beklersen hem 2x başka marka ram koyabilirsin hem de 1TB m2'ye yükseltebilirsin. En azından öyle düşünüyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/4807...12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bunu özelleştirdim daha iyi gibiModArt-CREATION V6/AMD Ryzen 5 7600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 8GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
ModArt-CREATION V6/AMD Ryzen 5 7600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 8GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ben olsam böyle bir şey alabilirdim. Ekstra 800tl verip 3 fanlı ekran kartı koyardım. Ama diğer arkadaşlar da fikrini belirtsin. Ya da yıl sonu indirimini bekleyebilirsin.
Eğer beklersen hem 2x başka marka ram koyabilirsin hem de 1TB m2'ye yükseltebilirsin. En azından öyle düşünüyorum.
bi tane paylaştım özelleştirdiğim halini de atıcam bakar mısın3 4 gün önce güzel sistemler vardı fiyatrlar da iyi gibiyidi şimdi sistem bulamıyorum sizde de öylemi yoksa bi tek bendemi sıkıntı var
içine sindiyse ram 2x16 yap ssd 1 tb yap güzel dir bütçen yetiyorsa anakartı da b serisi yapabilrisnhttps://www.gaming.gen.tr/urun/4807...12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bunu özelleştirdim daha iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi tane paylaştım özelleştirdiğim halini de atıcam bakar mısın
Black Friday zamanı yani perşembe günü Ryzen 5600 + 4060'lı sistemi 18.8 veya 18.9'a aldım. Parça ekledim ve 19.9'a çıktı. Bugün aynı sistemi 24k'ya koymuşlar.3 4 gün önce güzel sistemler vardı fiyatrlar da iyi gibiyidi şimdi sistem bulamıyorum sizde de öylemi yoksa bi tek bendemi sıkıntı var
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Ekran kartını 3 fanlı haline yükseltirdim. 2x16 ram koyardım ve m2 ssd'yi 1tb yapardım. Ama 36'yı birazcık geçiyor. O yüzden yıl sonunu beklemesi daha iyi olur gibi.içine sindiyse ram 2x16 yap ssd 1 tb yap güzel dir
hocam elinde paran varsa içine siniyorsa sistem alcaksın bu devirde bekldin mi işler karışıyor napıcanı sapıtıyorsun karar veremiysun piskolojik olarak yanlışa gidiyorsun kendi fikrim ceBlack Friday zamanı yani perşembe günü 5600'lü ve 4060'lı sistemi 18.9 veya 8'e aldım. Parça ekledim ve 19.9'a çıktı. Bugün aynı sistemi 24k'ya koymuşlar.