- Konu Sahibi Konu Sahibi
Smallest ve Small ikisinide denedim değişen bir şey olmadı.Small FFT aktif etmen gerekiyor. Yanlış modda test ediyorsun.
Smallest ve Small ikisinide denedim değişen bir şey olmadı.Small FFT aktif etmen gerekiyor. Yanlış modda test ediyorsun.
açmaz yaAnladım sistem normal çalışıyor, bir sıkıntı olur mu? Bu bir soruna yok açar mı
Mhz değerleri veya voltaj onlarda bir sıkıntı yok değil mi? oc siz olması gerektiği gibiaçmaz ya
İşlemcinin boost clock özelliği kapalı gibi. PBO ve CPB açmayı denedin mi?Smallest ve Small ikisinide denedim değişen bir şey olmadı.
yok herhangi bir şey yapmadım anakartta 3400g takılı idi bu 5600 taktım formatladım bu kadarİşlemcinin boost clock özelliği kapalı gibi. PBO ve CPB açmayı denedin mi?
kurduğum windows ile alakalı olabilir mi?İşlemcinin boost clock özelliği kapalı gibi. PBO ve CPB açmayı denedin mi?
virüs taraması yapsanayok herhangi bir şey yapmadım anakartta 3400g takılı idi bu 5600 taktım formatladım bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
kurduğum windows ile alakalı olabilir mi?
hangi programla yapayım.virüs taraması yapsana
2 gündür böyle hocam değişen bir şey olmadı ayarlar böyle geziyor sıcaklık çıkmıyor, 75w civarı çekiyor testte mhz lerde normal diyor arkadaş, anlam veremedim.Dün ben de testleri tamamladım ve aynı işlemciyi kullanıyorum. İşlemci max 75 oldu ama genel olarak 73 derecelerde takıldı. Stok fanla kullanıyorum. Genel olarak oyunlar 56-48 arası takılıyor. LOL - ARAM ve Coffee Talk için söyledim. Yani ağır bir oyun oynamıyorum.
Ama eminim ki Cyberpunk tarzı bir oyunu uzun süre oynarsam 72-77 arasında gezer. Çok uzun bir süre kullanırsam belki 77 olabilir.
avast, kasperskyhangi programla yapayım.
Aldığınız yer bir şey dedi mi?hangi programla yapayım.
2 gündür böyle hocam değişen bir şey olmadı ayarlar böyle geziyor sıcaklık çıkmıyor, 75w civarı çekiyor testte mhz lerde normal diyor arkadaş, anlam veremedim.
O zaman BIOS'a gidip pbo ve cpb kontrol edin. Büyük ihtimalle kapalıdır.yok herhangi bir şey yapmadım anakartta 3400g takılı idi bu 5600 taktım formatladım bu kadar
kurduğum windows ile alakalı olabilir mi?
yok orası ile iletişime geçmedim daha tray olarak almıştım. Çalışmasıhda bir sıkıntı yok galiba ama testlerde durum buAldığınız yer bir şey dedi mi?
Hocam ekran kartım 4060ti stok şekilde yeterli olmaz mı. Onlar oc oluyor galiba, açmasam sorun olur mu, sorun o kaynaklı olabilir mi.O zaman BIOS'a gidip pbo ve cpb kontrol edin. Büyük ihtimalle kapalıdır.
Tam performans almadığınız bir işlemciyi kullanmak sizin kendi tercihiniz olurdu.yok orası ile iletişime geçmedim daha tray olarak almıştım. Çalışmasıhda bir sıkıntı yok galiba ama testlerde durum bu
.
Hocam ekran kartım 4060ti stok şekilde yeterli olmaz mı. Onlar oc oluyor galiba, açmasam sorun olur mu, sorun o kaynaklı olabilir mi.