Neler Yeni

Prime95!! Bu değerler normal mi?

Spiegel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Ycl
İşlemcinin boost clock özelliği kapalı gibi. PBO ve CPB açmayı denedin mi?
yok herhangi bir şey yapmadım anakartta 3400g takılı idi bu 5600 taktım formatladım bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcinin boost clock özelliği kapalı gibi. PBO ve CPB açmayı denedin mi?
kurduğum windows ile alakalı olabilir mi?

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Dün ben de testleri tamamladım ve aynı işlemciyi kullanıyorum. İşlemci max 75 oldu ama genel olarak 73 derecelerde takıldı. Stok fanla kullanıyorum. Genel olarak oyunlar 56-48 arası takılıyor. LOL - ARAM ve Coffee Talk için söyledim. Yani ağır bir oyun oynamıyorum.
Ama eminim ki Cyberpunk tarzı bir oyunu uzun süre oynarsam 72-77 arasında gezer. Çok uzun bir süre kullanırsam belki 77 olabilir.

Son düzenleme:

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Ege Y.
yok herhangi bir şey yapmadım anakartta 3400g takılı idi bu 5600 taktım formatladım bu kadar

virüs taraması yapsana

Spiegel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Ycl
virüs taraması yapsana
hangi programla yapayım.

Dün ben de testleri tamamladım ve aynı işlemciyi kullanıyorum. İşlemci max 75 oldu ama genel olarak 73 derecelerde takıldı. Stok fanla kullanıyorum. Genel olarak oyunlar 56-48 arası takılıyor. LOL - ARAM ve Coffee Talk için söyledim. Yani ağır bir oyun oynamıyorum.
Ama eminim ki Cyberpunk tarzı bir oyunu uzun süre oynarsam 72-77 arasında gezer. Çok uzun bir süre kullanırsam belki 77 olabilir.
2 gündür böyle hocam değişen bir şey olmadı ayarlar böyle geziyor sıcaklık çıkmıyor, 75w civarı çekiyor testte mhz lerde normal diyor arkadaş, anlam veremedim.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
hangi programla yapayım.

2 gündür böyle hocam değişen bir şey olmadı ayarlar böyle geziyor sıcaklık çıkmıyor, 75w civarı çekiyor testte mhz lerde normal diyor arkadaş, anlam veremedim.
Aldığınız yer bir şey dedi mi?

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Cemil Ciger

O zaman BIOS'a gidip pbo ve cpb kontrol edin. Büyük ihtimalle kapalıdır.

Spiegel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Ycl
Aldığınız yer bir şey dedi mi?
yok orası ile iletişime geçmedim daha tray olarak almıştım. Çalışmasıhda bir sıkıntı yok galiba ama testlerde durum bu
.

O zaman BIOS'a gidip pbo ve cpb kontrol edin. Büyük ihtimalle kapalıdır.
Hocam ekran kartım 4060ti stok şekilde yeterli olmaz mı. Onlar oc oluyor galiba, açmasam sorun olur mu, sorun o kaynaklı olabilir mi.

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Cemil Ciger
yok orası ile iletişime geçmedim daha tray olarak almıştım. Çalışmasıhda bir sıkıntı yok galiba ama testlerde durum bu
.

Hocam ekran kartım 4060ti stok şekilde yeterli olmaz mı. Onlar oc oluyor galiba, açmasam sorun olur mu, sorun o kaynaklı olabilir mi.
Tam performans almadığınız bir işlemciyi kullanmak sizin kendi tercihiniz olurdu.

Top Bottom