Neler Yeni

Yardım Delta Force Kasma Problemi

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Arsak
Beta ya da alphada böyle bir problem yoktu fakat şu an 200 olan fps 60lara düşüyor. Sizde de durum böyle mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ayarları low'a çektim yine denedim fakat durum aynı. Optimizasyonda mı sıkıntı var acaba anlamadım. Özellikle smoke atıldığında ekstradan bir kasma oluyor.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Beta ya da alphada böyle bir problem yoktu fakat şu an 200 olan fps 60lara düşüyor. Sizde de durum böyle mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ayarları low'a çektim yine denedim fakat durum aynı. Optimizasyonda mı sıkıntı var acaba anlamadım. Özellikle smoke atıldığında ekstradan bir kasma oluyor.
Oyun yeni çıkış yaptığı için problem olabilir. Ek olarak istersen kendi sistemini Youtube'a yaz. Benzer FPS problemleri olan varsa belki paylaşmışlardır.

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Arsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun yeni çıkış yaptığı için problem olabilir. Ek olarak istersen kendi sistemini Youtube'a yaz. Benzer FPS problemleri olan varsa belki paylaşmışlardır.
Steam yorumlarda fark ettim benimle aynı kartı kullanan biri de benzer sorundan şikayetçi. Acaba durum sadece AMD kartları için mi geçerli anlamayamadım.

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Arsak

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Arsak

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Arsak
dostum bu sorun bende de var. her yerde çözümünü aradım durdum. sayende sorun çözülecek inşallah. teşekkür ederim. bir de amd uygulamasından kapatmak yeterli mi yoksa bios dan da kapatmalı mıyız?
Hocam biostan kapatman daha sağlıklı olur ordan kapattım ben

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Arsak
Oyunun tam sürüm çıktı mı nezaman çıktı? Bende ilk sürüm inmiş durumda update ile mi geldiler yoksa komple tekrar mı indireceğiz?
Tam sürüm değil de açık betası çıktı hocam 5 Aralık'ta. Bende de eski sürüm vardı fakat silip yeniden indirdim komple.

Top Bottom