Ben normalde amd + amd kullanıyordum. Ama perşembe günü bu döngüyü kırdım ve amd + nvidia yaptım. Intel işlemci bana pek sıcak gelmiyor. Alacaksan AMD işlemci olsun. İlk önerebileceğim bu olur.Önümüzdeki yaz 50-55 K civarı hazir sistem toplamayı düşünüyorum Amd mi tercih etmeliyim intel mi hangi ekran karti olmali tavsiyeniz nedir
evet 5000 serisi yaza kadar çıkarşuanki sistemim 3500x 1660 super. yeni kartlar derken 5000 serisi mi
şu an alacak olsam ne onerirdiniz 4070 super sistem cikar miŞuan 40K olan sistem, muhtemelen yazın 50-55K olur.
50+K şu anda AMD+Nvidia güzel bi' sistem çıkardı ama yaza kalırsa belki işler değişir.
SSD islemcinin ve Ramin yükünü hafifletir yazın kazak ile gezebilir misin.. ):Ben normalde amd + amd kullanıyordum. Ama perşembe günü bu döngüyü kırdım ve amd + nvidia yaptım. Intel işlemci bana pek sıcak gelmiyor. Alacaksan AMD işlemci olsun. İlk önerebileceğim bu olur.
Ek olarak SSD'nin faydasını çok geç keşfettim. Hep 5400'lü hdd kullandım. SSD'ye geçince baya şaşırdım. Mutlaka M2 al. İnanılmaz fark yaratıyor.
50+K 4070S çok rahat çıkar, şu an hazır sistemler de var zaten, özelleştirmelerle bazı parçalar da geliştirilebilir.şu an alacak olsam ne onerirdiniz 4070 super sistem cikar mi
ocak ayında tüm e ticarete yüzde 20 ek vergi geliyor üstüne yüzde 44 enflasyon zammı üstüne yüzde 25 minimum asgari ücret zammı gelicek yazın güncel fiyatalr ile konu açmanız daha saglıklı olurÖnümüzdeki yaz 50-55 K civarı hazir sistem toplamayı düşünüyorum Amd mi tercih etmeliyim intel mi hangi ekran karti olmali tavsiyeniz nedir