Neler Yeni

50K’ya sistem önerisi

mr__white

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mrwhite
Bütçe
55000
Önümüzdeki yaz 50-55 K civarı hazir sistem toplamayı düşünüyorum Amd mi tercih etmeliyim intel mi hangi ekran karti olmali tavsiyeniz nedir

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Emirhan Özkan
yaza kadar fiyatlar değişir hocam alacağınıza yakın bir zamanda konu açmanızı öneririm yeni kartlar falan çıkacak

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Ümit
yaza fiyatlar 10 k daha artar şimdiden başladılar.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Önümüzdeki yaz 50-55 K civarı hazir sistem toplamayı düşünüyorum Amd mi tercih etmeliyim intel mi hangi ekran karti olmali tavsiyeniz nedir
Ben normalde amd + amd kullanıyordum. Ama perşembe günü bu döngüyü kırdım ve amd + nvidia yaptım. Intel işlemci bana pek sıcak gelmiyor. Alacaksan AMD işlemci olsun. İlk önerebileceğim bu olur.
Ek olarak SSD'nin faydasını çok geç keşfettim. Hep 5400'lü hdd kullandım. SSD'ye geçince baya şaşırdım. Mutlaka M2 al. İnanılmaz fark yaratıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emirhan Official
çıkar ama o zaman 50kya 5060 filan toplanır

Satriani

80+ Bronze
Şuan 40K olan sistem, muhtemelen yazın 50-55K olur.
50+K şu anda AMD+Nvidia güzel bi' sistem çıkardı ama yaza kalırsa belki işler değişir.

mr__white

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mrwhite
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan 40K olan sistem, muhtemelen yazın 50-55K olur.
50+K şu anda AMD+Nvidia güzel bi' sistem çıkardı ama yaza kalırsa belki işler değişir.
şu an alacak olsam ne onerirdiniz 4070 super sistem cikar mi

bythe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Dursun
Ben normalde amd + amd kullanıyordum. Ama perşembe günü bu döngüyü kırdım ve amd + nvidia yaptım. Intel işlemci bana pek sıcak gelmiyor. Alacaksan AMD işlemci olsun. İlk önerebileceğim bu olur.
Ek olarak SSD'nin faydasını çok geç keşfettim. Hep 5400'lü hdd kullandım. SSD'ye geçince baya şaşırdım. Mutlaka M2 al. İnanılmaz fark yaratıyor.
SSD islemcinin ve Ramin yükünü hafifletir yazın kazak ile gezebilir misin.. ):

asko56

80+ Silver
oca
ocak ayında tüm e ticarete yüzde 20 ek vergi geliyor üstüne yüzde 44 enflasyon zammı üstüne yüzde 25 minimum asgari ücret zammı gelicek yazın güncel fiyatalr ile konu açmanız daha saglıklı olur

Top Bottom