Neler Yeni

Bu hazır sistemi aldım iyi mi sizce

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
O da güzel tercih ve bence de her şeyin üzerinde ışık çok fazla duruyor.
Ya zaten kasa altta duracak içerisinin düğün salonu gibi olmasının pek bi onemi yok
Benim şahsi fikrim gösteriş olmasın ama iyi kaliteli bı marka olsun

Satriani

80+ Bronze
Ya zaten kasa altta duracak içerisinin düğün salonu gibi olmasının pek bi onemi yok
Benim şahsi fikrim gösteriş olmasın ama iyi kaliteli bı marka olsun
Kesinlikle ben de o düşüncedeyim, hatta keşke fiyatları düşük ışıklandırmasız versiyonları olsa her ürünün ben onları tercih ederim.
Performans gösterişten önemlidir her zaman. O işin daha büyük bütçelerde eğlence tarafı bence.

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
Kesinlikle ben de o düşüncedeyim, hatta keşke fiyatları düşük ışıklandırmasız versiyonları olsa her ürünün ben onları tercih ederim.
Performans gösterişten önemlidir her zaman. O işin daha büyük bütçelerde eğlence tarafı bence.
Kesinlikle öyle peki ram konusunda karar ne olabilir çok seçenek var cunk u
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat performans olarak

Fiyat performans olarak
hgskill-32gb-2x16-flare-x5-6000mhz-cl36-ddr5-amd-expo-ram-f5-6000j3636f16gx2-fx5-p-44462?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAgdC6BhCgARIsAPWNWH0Q20CpUCVj_m6oPfe4pSj5ZUmq9Uv04mJW6Ikv3QxCVIVXOkJGwMYaArwtEALw_wcB
Şu nasıl

Son düzenleme:

Satriani

80+ Bronze

Fiyat performans olarak
Diğer arkadaşın dediği bu ürün sanırım Abdullah videoda bahsetmişti. Mhz ve CL değerleri çok iyi ama sanırım artık stoklarda yok.

Diğer cevapta attığım da iyi bir RAM, bana kalsa ben herhangi sıkıntı yoksa Lexar ile devam ederim, ki sıkıntı yaratacağını sanmam. Bu ürünler büyük içerik üreticilerin sistemleri, majör sıkıntı yapacak olsa başları ağrır zaten. Bu parçalar koyuluyorsa kullanmakta da sorun yok bence.

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
hayırlı olsun...
Çok teşekkür ederim

Diğer arkadaşın dediği bu ürün sanırım Abdullah videoda bahsetmişti. Mhz ve CL değerleri çok iyi ama sanırım artık stoklarda yok.

Diğer cevapta attığım da iyi bir RAM, bana kalsa ben herhangi sıkıntı yoksa Lexar ile devam ederim, ki sıkıntı yaratacağını sanmam. Bu ürünler büyük içerik üreticilerin sistemleri, majör sıkıntı yapacak olsa başları ağrır zaten. Bu parçalar koyuluyorsa kullanmakta da sorun yok bence.
Ben galiba Corsair vengeance alacam

Top Bottom