crosyy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Eyüp celik
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok sağ ol hocam alçı çıkalı sekiz gun oldu parmak tam oynayip kapanıyor yumruk da yapabiliyorum ama sıkma gücü sıfır limon bile sıkamıyorum şuan çok can sıkıcı kendi kendine geçer mi egzersiz falan mi yapsam diye dusunuyorumGeçen yaz sol ön kol kemiğim ikiye ayrıldı nerdeyse deriden çıkacaktı 1.5 ay alçıda kaldı kolum sol kol da olsa cidden çok zormuş baya bi depresyon süreci yaşadım yalnız başıma hiçbir şey yapamadım 1.5 ay depresyondan kendimi alkole verdim 1.5 ayın sonunda kemik de tam kaynamadı ama doktor çıkardı alçıyı zorlama diyerek hayatımda çektiğim en büyük fiziksel acıdır o kemiği doktorun yerine oturtması kimse yaşamasın valla alçı çıkalı 3 ay oldu 10 kilo üstü bir şey kaldırınca kemik hissettiriyo ve aynı şekilde soğukta ani hareket yaparsan ufak bir sızı acı giriyo çok sinir bozucu senin konuya gelirsek çatlak yaşamadım ustam ama kırıktan daha kötü olduğunu söylerler ağrı bakımından alçı çıktıktan 2 ay sonra eski haline yakın olur merak etme kemik güçlendirici gıdalar tüket acele edip parmağı yorma ufak ufak parmağını oynat direkt parmağını bükmeye çalışma biraz süre ver hiç parmağın olmamasından daha iyidir 2 3 ayda iyileşmesi emin ol