Neler Yeni

Bu olay işlemciye zarar verir mi?

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
bi deneyin hocam ona göre yorum yapalım bende undervolt vs konularına hakim değilim ama
Haklısınız, sadece videoda görünce sormak istedim. Sistemi patlatmayacaksa, ömrünü kısaltmayacaksa denenebilir gibi duruyor. Ondan sormak istedim.
Zaten bir tane kule fanım var. Onu yaza doğru takabilirim, olmadı sizin attığınızı alırım.
Bu LOL sonrası olduğu için tam test ettim diyemem.

Ekler

• 1.png
    1.png
    43.8 KB · Hit: 8

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,828
İsim
1
msi afterburner indirip bakın en mantıklısı

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
eğer bilgili birisi değilseniz veya güvendiğiniz birisi yoksa bu işle ilişkin hiç uğraşmayın fan değiştirin.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
eğer bilgili birisi değilseniz veya güvendiğiniz birisi yoksa bu işle ilişkin hiç uğraşmayın fan değiştirin.
Hayatımda hiç voltaj ayarı yapmadım ve uğraşmadım o yüzden fanı değiştirmek daha mantıklı geldi. Genelde insanlar "zararlı değil" demişler. En fazla kendiliğinden kapanabileceğini söylemişler ama uğraşmaya gerek yok gibi :( Teşekkür ederim.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hayatımda hiç voltaj ayarı yapmadım ve uğraşmadım o yüzden fanı değiştirmek daha mantıklı geldi. Genelde insanlar "zararlı değil" demişler. En fazla kendiliğinden kapanabileceğini söylemişler ama uğraşmaya gerek yok gibi :( Teşekkür ederim.
rica ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,188
Üyeler
162,791
Son üye
mrtttoeto
Top Bottom