Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ilerde yeniden yapilandirmaya gideriz hocam suanlik ilk gelen alir mantigi kadro yapiliyorşeyhülislam seçtikleri adama bak.. helak olucaz
ilerde yeniden yapilandirmaya gideriz hocam suanlik ilk gelen alir mantigi kadro yapiliyorşeyhülislam seçtikleri adama bak.. helak olucaz
çok iyi hocam gayet basarili bide elimizde sapan olsa tam olurAlıntıyı görüntülehocam çok uğraştım nasıl olmuş.
çok iyi hocam gayet basarili bide elimizde sapan olsa tam olur
Hocam cok iyisiniz ekipmanlar tamam simdi bize plani uygulamak ıcın birkac kisi daha lazm ardindan uygulamaya gecicezAlıntıyı görüntüleYolda giderken canımız sıkılır diye bir lirada koydum hocam, yazı tura atarız.
Hocam asker alım işini bitirelim artık gemi falan hazır.Hocam cok iyisiniz ekipmanlar tamam simdi bize plani uygulamak ıcın birkac kisi daha lazm ardindan uygulamaya gecicez
Yok hocam onlar tamamda bize kadroda lazim 3 sap takilcak halimiz yok saglikci falanda olsun hem böyle biraz kadroyu buyutelım oyle uygulariz planiHocam asker alım işini bitirelim artık gemi falan hazır.
Hocam ben sağlıkçı olabilirim ürünleri alırsanız, ayrıca sealand'ın bu planımızdan haberi var mı? Hazırlanmasınlar.Yok hocam onlar tamamda bize kadroda lazim 3 sap takilcak halimiz yok saglikci falanda olsun hem böyle biraz kadroyu buyutelım oyle uygulariz plani
Yok hocam her isi size yıkmayalım saglikci buluruzHocam ben sağlıkçı olabilirim ürünleri alırsanız, ayrıca sealand'ın bu planımızdan haberi var mı? Hazırlanmasınlar.
düz vatandaş olabiliyomuyuz hocamekliyimmi ozaman rütbenizi hocam
olsun genede yanimiza bi kutu alalim ne olur ne olmaz yolda geri dönmek olmaz
Olurdüz vatandaş olabiliyomuyuz hocam