Neler Yeni

🔴Halk Erdoğan’ın tekrar aday olmasını istemiyor!🔴

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Evet kral öyleydi ama şimdi durum farklı şimdi aday tekrar ola bilmek için anayasayıda değiştirmeye çalışıyor
Mesele aday olması değil bence akp den biri aday olur erdoğan akp nin genel başkanı olarak kalır bizim yüksek ıq lü halkımız da yine gider oy verir işi de alttan alttan erdoğan yürütür

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,750
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
İstatiklere bakılsaydı yıllar önce gitmişti

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,790
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Metropoll Araştırma’nın anketinde katılımcılara, “Erdoğan’ın gelecek seçimlerde yeniden Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için Anayasa’nın değiştirilmesini ister misiniz?” sorusu soruldu. Halkın yüzde 66,3’ü ‘hayır’ cevabını verdi.
Recep Tayyip Erdoğan’ın 4. kez Cumhurbaşkanı adayı olması için Anayasa’nın değiştirilmesine olumlu bakanların oranı ise yüzde 28,5 olarak kaydedildi. Katılımcıların yüzde 5,2’si ise soruyu cevapsız bıraktı.
Sizin düşünceleriniz neler?Alıntıyı görüntüle
Halkın orta ve orta alt gelir düzeyinde olanlar eskisine göre daha net uyanıyor ve sadece ekonominin değersizleşmesine değil adaletin adaletsizliğine eğitimin kalitesizleşmesine çevrenin tahribatına ve sosyal haklın bozulmasını da görüyor.

Asgari ücretli ve emekli insanları düşünmedikleri için kaybetmeye ve halkımızın hükümete karşı olumsuz bakmaya devam edecekler..

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
ibrahim demir
hulli sulli ma sedik tasuk pusuk kene vırrrrrrr
yeni bir dil keşfettim çok içtenlikle övüyorum olsun olsun ben istiyor 5 yıl daha ...........:ROFLMAO:

Top Bottom