Sıcaklıklar gayet normal rainbow fortnite fivi oyunlarda max 60 derece sürücüler en günceli bi tek bios değil tam özelliklerSıcaklıklar ne alemde ve sürücüler güncel midir ?
Tam sistem özellikleri nedir ?
MSI g27c4xMonitorunuz nedir?
Rx 7700xt ryzen 5 7500f
Valorantta fortniteda fln fps yuksek ama akici degil sanki 250jzden 60a düşüyor fivi oluyor vsync acincada öyle gta 5 de bazı yerlerde drop yiyor çözümü var
Hocam fps limitleme açın bi öyle deneyin örneğin monitör 180hz ise 170 e falan sınırlayın fps'i.Rx 7700xt ryzen 5 7500f
Valorantta fortniteda fln fps yuksek ama akici degil sanki 250jzden 60a düşüyor fivi oluyor vsync acincada öyle gta 5 de bazı yerlerde drop yiyor çözümü var mı?
Denedim ama yok ayniHocam fps limitleme açın bi öyle deneyin örneğin monitör 180hz ise 170 e falan sınırlayın fps'i.
Direkt olarak mi akiciliktan bahsediyorsunuz yoksa ara sira olusan bir durum mu?MSI g27c4x
Mesaj otomatik birleştirildi:
240hz
Amd nin FreeSync sinide denedim ama gine aynı hisseturiyor
Hocam işletim sisteminiz orijinal mi.Denedim ama yok ayni
Ara sıra ve bu genelde oyun yogunlastiginda oluyor mesela bir anda bir yere 3 4 kızı geldiğinde gta 5 te fivemde hep fps drop oluyor flnDirekt olarak mi akiciliktan bahsediyorsunuz yoksa ara sira olusan bir durum mu?
EvetHocam işletim sisteminiz orijinal mi.
Her oyunda mi drop yiyor?Gta da optimizasyon sorunu vardi diye hatirliyorjmAra sıra ve bu genelde oyun yogunlastiginda oluyor mesela bir anda bir yere 3 4 kızı geldiğinde gta 5 te fivemde hep fps drop oluyor fln
Evet
Fivemde ise her zaman drop yiyor fps 150lerde olmasına rağmen
Direk gta 5 te hastaneye fln gelince drop yiyior
Evet her oyunda gta 5 fivem valorant rainbowsix minecraft bi cs2 de çok rastlamadımHer oyunda mi drop yiyor?Gta da optimizasyon sorunu vardi diye hatirliyorjm
Temiz bir kurulum ve ardından bütün güncel sürücüleri kurun. Bios dahil... Daha sonrasında ram ayarlarınızı (xmp, Expo artık hangi teknolojiyi karşılıyorsa) yapın. Disk çok dolu veya aşırı ısınıyor ise yine benzer sorunlar olabilir. SSD diskinizi benchmark testi ve sağlığına bakın.Evet her oyunda gta 5 fivem valorant rainbowsix minecraft bi cs2 de çok rastlamadım
Fps iyi yüksek ama drop yiyor
Hazır sistem almıştım 2 ay olucak ve onlar windowsu yükleyerek vermişlerdi diyorum ki ben bir kere format atayım her şeyi ben yukliyeyim sizce öyle yapmalimiyim?